Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na video s Milošem Zemanem a Harry Potterem už reagoval i prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček

Video brněnských tvůrců Michala Orsavy a Michaely Lovecké, na kterém Harry Potter bojuje s Milošem Zemanem alias Bumbálem se stalo během 24 hodin hitem internetu. Za jediný den nasbíralo na různých platformách téměř dva milioný zhlédnutí a lze čekat, že toto číslo ještě poroste. Není tedy divu, že zpráva o něm (i video samotné) už dorazila i na Hrad.

Server Eurozprávy přišel v pondělí večer s reakcí prezidentova mluvčího Jiřího Ovčáčka. Ten si video již stihl zhlédnout a okomentovat. „Je to další z řady hříček, které vždy brzy odnese čas,“ prohlásil mluvčí prezidenta. 

Volby nezmění ani Harry Potter

Následně dodal, že ani kouzla nepřekonají výsledky prezidentských voleb. „Pan prezident podruhé vyhrál volby. A to nezmění ani Harry Potter,“ uzavřel Ovčáček.

Ať za prezidenta nemluví jen patron, vyzvali tvůrci

„Jsme velmi rádi, že video mělo takový dosah a dostalo se až na hrad. Velmi nás potěšila rychlá odpověď pana Ovčáčka. Byli bychom však nadšení, kdyby se vyjádřil i samotný prezident a ne jen jeho patron," vyslovili přání tvůrci videa Orsava s Loveckou.

Autoři | Foto Repro Youtube

Štítky Jiří Ovčáček, Harry Potter, Miloš Zeman, Micharl Orsava, Michaela Lovecká, video, Pražský hrad

Na video s Milošem Zemanem a Harry Potterem už reagoval i prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.