Aktuálně

Atraktivní, ale těžký los pro Jablonec. Ve čtvrtfinále poháru přivítá Slavii více...

Tygři ustáli nápor Třince a vrátili se na druhé místo tabulky více...

Při požáru zachránil liberecký hasič Roman Kostelňák dítě, dostal medaili HZS více...

Dívenka nastoupila v Jablonci cestou na hudebku do špatného autobusu, pomohli strážníci více...

Čeká nás zatažený víkend s přeháňkami. Teploty půjdou nahoru více...

Policie zná příčinu diskotéky na Bílém Kameni. Šlo o závadu na mrazícím zařízení více...

Asfaltové hřiště na Králově Háji čeká proměna. Nadchnout má děti i jejich dozor více...

Prales na Ještědu se rozroste o 4,5 hektaru. Spolek vyjde výkup na milion více...

Pohotovosti převezmou zdravotní pojišťovny. O všechny v kraji ale nestojí více...

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globus: Tajemství točených zmrzlin podle vlastních receptur

PR článek

Vyrobit kvalitní poctivou zmrzlinu je kumšt, se kterým si dobře poradili cukráři v Globusu Liberec. Od května Globus prodává před svým hypermarketem točenou zmrzlinu podle vlastních receptur a mimo jiné tak dále rozšiřuje sortiment unikátní značky Poctivé výroby Globus.

Točená zmrzlina jako fenomén, který mají lidé v Česku rádi, je v Globusu nově k dostání od jara do podzimu. Na začátek startují cukráři Globusu s celkem tradičními chutěmi – vanilkovou jako absolutním vítězem zákaznické volby, dále čokoládovou, jahodovou a banánovou. Postupně se však přidají neméně zajímavé chutě, které cukráři z Globusu dlouho ladili. Půjde o pomeranč nebo červený grep v kombinaci s čokoládou a také o levanduli namíchanou s borůvkou.


Zmrzliny z Globusu jsou poctivé, ostatně jako vše ze zdejší výroby. Ovocné zmrzliny obsahují 40 procent kvalitního ovoce – jahod nebo banánů, také skutečnou vanilku z vanilkových lusků a plnotučné mléko. Konkrétní chuť se vytváří mícháním, mixováním, šleháním a ochutnáváním tak, aby byla podle představ cukrářů a samozřejmě i zákazníků. Zmrzlinu z Globusu tak snadno poznáte – její chuť je plná, smetanová a vyladěná do optimální sladkosti i intenzity ovoce. Inspirací cukrářů v Globusu se staly zmrzlinové velmoci jako Itálie nebo Německo, výsledek je přesto zcela autentický pro Globus. Zmrzlinu vyrobenou srdcem si můžete dopřát v malé, velké nebo maxi porci už od 20 korun.

Chceš nám něco sdělit?Napiš nám

Napiš do redakce

Pošli nám tip na článek, reakci na daný článek nebo jakoukoliv zpětnou vazbu.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Štítky zmrzlina, Globus, léto, osvěžení, Liberec, Česko, Itálie, Německo

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.

Pošli tip na kulturní akci

Publikace zaslané kulturní či sportovní akce není garantována a vždy o publikaci rozhoduje redakce.
Zasláním tipu do redakce zároveň deklaruji, že mám svolení s užitím fotografie.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Odesláním formuláře souhlasím s obchodními podmínkami, etickým kodexem a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.