Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sociolog Daniel Prokop představí u Fryče knihu Slepé skvrny

Daniel Prokop je mediálně známou tváří. Se svými sociologickými postřehy celkem pravidelně vystupuje třeba v České televizi. Je ale autorem knižní novinky Slepé skvrny, kterou dnes večer představí v knihkupectví Fryč.

Jeho kniha je o chudobě, vzdělávání, populismu a dalších výzvách české společnosti. „Večer a debata bude nad novou knihou, která je základní výbavou k porozumění české společnosti, krizi demokracie a fungování současné politiky,“ dodává knihkupec Martin Fryč.

Daniel Prokop je sociolog zaměřující se na politický a sociální výzkum. Je odborníkem na kvantitativní metody a zavedl řadu inovací v českých volebních výzkumech. Působí na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy. Za seriál analytických článků o české společnosti „Úvod do praktické sociologie“, zveřejňovaných v Salonu Práva, získal v roce 2016 Novinářskou cenu.

V úvodu večera představí svůj příspěvek Česká republika by měla bojovat proti populismu členové debatního klubu Gymnázia F.X. Šaldy.

Akce začíná ve středu v 18 hodin.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Inspirační forum

Štítky Daniel Prokop, sociolog, knihkupectví fryč, debata, kniha, Česká televize, Fakulta sociálních věd Univerzity Karlovy, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sociolog Daniel Prokop představí u Fryče knihu Slepé skvrny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.