Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Liberečané nepřijdou o vitamíny od farmářů

PR článek

Místo kulturních akcí čerstvé zboží od pětitelů začal nabízet portál www.evstupenka.cz. Nová služba nahradí v době koronaviru nepovolené farmářské trhy u liberecké radnice.

Webový portál pro rezevaci a předprodej vstupenek na kulturu v regionu, slouží aktuálně k objednávkám kvalitních domácích zemědělských produktů. „Chtěli jsme pomoci našim tradičním prodejcům z farmářských trhů a také zákazníkům, kteří si na kvalitní zboží zbvykli,“ vysvětluje Michal Buzek, jednatel společnosti Elset, jež trhy v Liberci organizuje. 

S prvním letošním otevřením Městkých farmářských trhů se počítalo 19. března, ale vládní nařízení související s koronavirovou epidemií tomu zabránilo. „Když trhy provozovat nemůžeme a vstupnek se nyní také moc neprodává, hledali jsme jiný způsob, jak v této těžké situaci zmírnit důsledky restriktivních opatření,“ dodává Buzek. 

Nová iniciativa Elsetu zajistí Liberečanům bezpečný přísun čersvého ovoce a zeleniny od farmářů. Přes internet si mohou objednat dva typy bedýnek s kvalitními domácími produkty nebo balíček s domácí kosmetikou. Svůj nákup si pak vyzvednou ve čtvrtek od 7:30 do 16:00 hodin v kanceláři Elsetu na Masarykově ulici, kousek před starým vstupem do zoologické zahrady. Vratné bedýnky budou po každém použití vydesinfikované a jednotlivé zboží samostatně zabaleno. „Pokud se objednávkový systém osvědčí, budeme nabídku rozšiřovat a službu zachováme i poté, co se znovu rozběhnou trhy. Od 30. dubna si tak budou zákazníci bedýnky či další balíčky z framářských trhů vyzvedávat už  přímo na trzích před  NG Plaza,“ dodává Buzek. Farmářské trhy u radnice letos poprvé proběhnou už 23. dubna.

Aktuální nabídka na www.evstupenka.cz.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Trhy v Liberci, trhy, farmářský trh, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečané nepřijdou o vitamíny od farmářů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.