Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nový TVAROHOVÝ od Lipánka

PR článek

Již nějakou dobu nás žádáte o dětskou svačinku se sníženým obsahem cukru. Chápeme to. Méně cukru, méně cukrů, méně cukru, méně sladit, méně sladit čteme neustále na internetu, sociálních sítích, časopisech i jinde. Tak proč ne? Méně cukrů vnímáme i my jako krok správným směrem. Plníme tak vaše přání v podobě novinky, Lipánka TVAROHOVÉHO.

Obsahuje o 30 % méně cukrů, což jistě uspokojí každého, kdo si chce zamlsat. Lipánek TVAROHOVÝ bude určitě vyhovovat také rodičům, kteří chtějí sem tam dopřát svým ratolestem něco sladkého, ale ne natolik, aby se z nich stali malí čertíci. Bojíte se, abyste nového Lipánka poznali v obchodě od toho tradičního? Nemusíte. Lipánek TVAROHOVÝ vás zaujme nejen pastelovými barvami obalů, nápisem TVAROHOVÝ, ale také výrazným označením „Méně sladký“, protože takový nový Lipánek opravdu je.

Dezert si můžete vychutnat ve třech příchutích – tvarohový, vanilkový a kakaový. Jak to u nás bývá zvykem, nestačí nám, že je dezert pouze s nižším obsahem cukrů, stále se držíme našeho hesla „Bez“. Proto je i Lipánek TVAROHOVÝ bez stabilizátorů, konzervantů, škrobu, xanthanu nebo našlehání dusíkem. Vyzkoušejte ho a napište nám, jak vám chutná.

Nový TVAROHOVÝ od Lipánka

Tak co děcka, dáme Lipana? Mám pro vás senzační novinku od Madety, je tu Lipánek Tvarohový. Obsahuje více tvarohu a vápníku a k tomu je méně sladký, ale chutná pořád stejně skvěle. A víš proč? Protože do něj nedáváme žádný škrob, xanthan, ani želatinu. Tak to je přesně to, co chceš. Dívej se na www.lipanek.cz, kde se dozvíš více.

Ohodnoť článek

Štítky Lipánek, Madeta, cukr, škrob, dezert, želatina, tvaroh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový TVAROHOVÝ od Lipánka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.