Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bolavá záda? Tak s těmi si poradí ve Sport Park Medical

PR článek

Liberecké centrum fyzioterapie Sport Park Medical je konečně naplno otevřené a všem svým klientům od pondělí 25. května opět nabídne i kompletní nabídku masáží! Celé léčebné centrum bylo kvůli bezpečnostním protikoronavirovým opatřením uzavřené od 14. března a jeho první část byla otevřena již 14. dubna.

„V pondělí 25. května uděláme další krok k návratu k běžnému provozu areálu Sport Parku Liberec. Naplno otevřeme fyzioterapeutické centrum Sport Park Medical, kde jsme dosud stále neposkytovali masáže, a obnovíme také chod Hotelu Arena,“ doplnil Lukáš Přinda, jednatel SFM Liberec. 

Po dlouhých týdnech se tak zákazníci centra dočkají plného provozu a budou si moci dopřát i své oblíbené procedury, jako například regenerační, relaxační či sportovní masáže. V nabídce nemohou ani nyní chybět tzv. lymfodrenáže, které jsou obzvlášť v jarním období ideální cestou k detoxikaci celého organismu. Během lymfodrenáže dochází díky jemným hmatovým technikám k uvolňování lymfatických cest, a tím ke zrychlení proudění lymfy v celém těle a k účinnějšímu odplavování toxických látek z těla. Právě tato speciální masáž je vhodná také k minimalizaci otoků, celulitidy či ke zmírnění bolestí.

Provoz celého centra Sport Park Medical probíhá za důsledného dodržování všech hygienických opatření tak, aby byl veškerý kontakt mezi zaměstnanci Sport Park Medical a zákazníky bezpečný. Každému zaměstnanci i zákazníkovi je po příchodu do centra změřena teplota, k dispozici je dostatečné množství dezinfekčních prostředků, roušek i rukavic. Vždy také dochází k důkladné dezinfekci všech pomůcek a vybavení mezi návštěvami jednotlivých klientů.

Sport Park Medical však svým klientům nenabízí pouze masáže, ale také fyzioterapii pro sportovce i nesportovce nebo třeba nutriční poradenství. Pro více informací o nabízených službách i obsazenosti termínů navštivte web centra www.sportparkmedical.cz.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky sport park medical, Liberec, masáže, rehabilitace, masáž, Lukáš Přinda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bolavá záda? Tak s těmi si poradí ve Sport Park Medical  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.