Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

IKEA v Liberci? Otevření výdejního místa se zřejmě posune na příští rok

Ještě letos plánovala IKEA otevřít výdejní místa v několika českých městech. jedním z nich je i Liberec. Nakupování v oblíbeném nábytkářském řetězci by se tak pro mnoho lidí z výrazně zjednodušilo. Kvůli koronaviru je ale možné, že některé pobočky neotevřou v plánovaném termínu.

Právě dnes otevřela IKEA první slibované výdejní místo v Hradci Králové. To bude zásobovat obchodní dům v Praze na Černém Mostě. Zákazníkům prostřednictvím nového výdejního místa v Hradci Králové nabízíme možnost si vybrat, kde a kdy si chtějí nákupy vyzvednout. Obchodní domy IKEA zůstávají nadále důležitou součástí našeho podnikání. Jedná se o místo, kde se naši zákazníci mohou setkávat s odborníky IKEA a s jejich pomocí plánovat svoje bydlení, potkávat se s lidmi a čerpat inspiraci, uvádí Ivan Jančo, ředitel obchodního domu IKEA Černý Most.

Následovat by mělo otevření dalších výdejních míst ve Zlíně, Českých Budějovicích, Plzni, Mostu, Liberci a Chebu. Podle webu Mediář.cz se ale tyto akce možná zpozdí. „Je ale možné, že otevření některých z nich posuneme spíše do roku 2021, a to kvůli pandemii koronaviru, která zpomalila proces příprav,“ poznamenal Petr Šašek, manažer komunikace Ikey.

Pro Drbnu uvedl Petr Pokorný, manažer rozvoje logistiky IKEA, že další výdejní místa jsou stále ve fázi příprav. „Termíny otevření nemůžeme pro konkrétní města v tuto chvíli blíže specifikovat. Ohledně dalšího vývoje budeme informovat,“ řekl. 

Výdejní místa budou fungovat na principu Klikni a vyzvedni. Zákazník, který si objedná zboží na webu IKEA.cz bude mít nově na výběr možnost vyzvednutí na nové pobočce. Dosud tato služba nabízela možnost vyzvednutí zboží jen v obchodních domech.

Ceny za službu jsou odstupňovány podle celkové hmotnosti zboží v  objednávce. Začínají na 299 korunách pro objednávky do 90 kilo, u zásilek do 200 kilo zákazníci zaplatí 399 korun a maximální cena za tuto službu je 699 korun u objednávek, které přesahují 200 kilo. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Alexander Isreb, pexels.com

Štítky IKEA, novinka, obchod, nábytek, Liberec, obchodní dům, Hradec Králové, Černý Most, Praha, pandemie covidu-19, Petr Pokorný, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

IKEA v Liberci? Otevření výdejního místa se zřejmě posune na příští rok  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.