Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Je libo šaty pro nevěsty? Nově otevřené svatební studio v Liberci

PR článek

Každá z nevěst ví, jak je těžké si vybrat ty pravé svatební šaty. Paní Lucie provozuje již delší dobu svatební agenturu a s tímto problémem se setkali několikrát. Proto se s manželem rozhodli, že nevěstám pomohou a otevřeli si nový svatební salon, ve kterém se budete cítit jako doma.

Ano, opravdu je to tak. Během března dokončila Svatební agentura Bride to Bride své Svatební studio v centru Liberce. Začátek studia byl sice kvůli situaci s korona virem náročný, nicméně team Bride to Bride se jen tak lehce nevzdává a chce dál šířit své poslání, které ke svatbám má již 5. rokem.

Nyní si tak majitelka Lucie Pospíšilová realizuje jeden z dalších snů a otevřela Studio, kde by ráda svým klientům vytvořila nezapomenutelnou atmosféru při výběru jejich svatebních šatů. Díky příjemnému prostředí pro nevěsty a jejich blízké, se budou cítit jako v bavlnce.

Svatební šaty, které zde naleznete jsou přesně ty, ze kterých se tají dech. Naleznete zde šaty různých střihů, materiálů, ale dokonce i barev. Přijdou si zde na své nevěsty, které by rády svou svatbu uvolněnou, boho, nebo naopak oficiální. Šaty je možné si zapůjčit, nebo popřípadě zakoupit, či nechat ušít na míru. K zapůjčení jsou konfekční velikosti 34-36, 38-40. 

Modelka Kristýna Malířová 
Foto Barbora Bistiak
Vizáž Andrea Apostolu

To ale není vše, je tu také připravená část studia, která bude sloužit jako místo, kde se budou moci prezentovat kreativní lidé, připravovat si semináře a prezentace svých služeb. Ráda by tak otevřela místo pro všechny tvůrčí dodavatele nejen ve svatebním odvětví a dala tak k dispozici krásný prostor pro realizaci. 

Pokud byste tedy chtěli zajistit nezapomenutelný zážitek a na konci si odnést své vysněné svatební šaty, objednejte se na zkoušku a domluvte se přímo s Luckou na dalších detailech. Již brzy se také můžete těšit na první workshopy.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Barbora Bistiak

Štítky svatební studio, bride to bride, nevěsta, svatební šaty, Liberec, studio, Facebook, oblečení, Instagram, svatba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je libo šaty pro nevěsty? Nově otevřené svatební studio v Liberci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.