Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Restauraci Globus jste v bezpečí

PR článek

Už vás nebaví doma vařit nebo máte chuť si zpříjemnit nákupy v hypermarketu Globus výtečným obědem či večeří? Zastavte se na klasická česká jídla či pokrmy světové kuchyně do Restaurace Globus, kde pro vás místní kuchaři vaří z kvalitních surovin po celý den.

Od pondělí se můžete rovněž těšit na znovu otevřené samoobslužné bary, v nichž najdete výběr teplých i studených pokrmů a suroviny pro namíchání vlastního salátu. Zaměstnanci Globusu dodržují nadstandardní hygienická opatření, abyste si mohli jídlo sami nabrat bez jakýchkoliv obav o své zdraví.

Důraz na hygienu je kladen rovněž v prostorách restaurace určených k sezení, abyste si zakoupené pokrmy zde mohli v klidu vychutnat. Na každém stole naleznete buď červenou nebo zelenou kartičku, ze které okamžitě zjistíte, zda dané místo teprve čeká na vydezinfikování nebo jestli se na něj můžete bezpečně usadit. Stoly i židle dezinfikujeme po každém jejich použití po celý den.

Pokud máte na následující dny v plánu rodinnou grilovačku nebo táborák pod širým nebem, nezapomeňte se zastavit v řeznictví a pekařství pro čerstvé maso, uzeniny a pečivo. Všechny výrobky Poctivé výroby Globus pro vás řezníci a pekaři připravují několikrát denně z těch nejlepších surovin, takže se na jejich kvalitu můžete spolehnout. V Globusu si můžete maso a uzeniny objednat také online na www.globus.cz.

Cestu z nákupu si zpříjemněte porcí poctivé točené zmrzliny Globus. Tu pro vás připravují místní cukráři z ovoce a plnotučného mléka v klasických i netradičních variantách podle originálních receptur. 

Váš Globus Liberec

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, restaurace globus, pokrm

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Restauraci Globus jste v bezpečí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.