Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sportovní příměstský tábor slibuje skvěle strávený čas během léta!

PR článek

Letní prázdniny se rozjely na plné obrátky a s nimi také nepřeberné množství příměstských táborů s nejrůznějším zaměřením. Jedním z nejoblíbenějších příměstských táborů v Liberci jsou Hravé prázdniny ve Sport Parku Liberec. Již z místa konání je jasné, že prim na táboře hraje především sport, ale v programu tábora nechybí ani důraz na vyváženou stravu a hlavně na správný a zdravý pohyb a pravidelné rozcvičky!

Během léta je naplánovaných celkem 7 turnusů, a to až do 28. srpna, kdy končí ten poslední. Program celého tábora je přitom uzpůsoben pro děti všech věkových kategorií od 6 až do 15 let. Během týdenního programu zde lektoři s organizátoři Hravých prázdnin děti seznámí s velmi širokou škálou sportů, aby si případně mohli vybrat ten pravý sport pro sebe. „Jedním z hlavních cílů Hravých prázdnin je vybudovat v dětech pozitivní vztah ke sportu. I proto se během celého týdne zábavnou formou seznámí s velkým množstvím sportů, aby si mohli vybrat ten, který je bude bavit a pro který je v Liberci zázemí,“ sdělila za organizátora Tereza Matulová.

Součástí celých Hravých prázdnin je i zajímavý a zábavný doprovodný program, se kterým se děti letos poprvé podívají i mimo areál Sport Parku Liberec – čeká je i malý výlet do zábavního parku Nisa Park ve Vratislavicích, kde se vyřádí na trampolínách. Dále se pak mohou těšit i na velmi oblíbenou prohlídku šaten Bílých Tygrů za doprovodu jednoho z hráčů a vyzkouší si i Sense Arenu – hokejový trénink ve virtuální realitě.

„Letos jsme se rozhodli více zaměřit na cyklistiku a hlavně na bezpečnou jízdu na kole, a proto jsme si pro děti spolu s Týmem silniční bezpečnosti připravili jejich program Markétina dopravní výchova,“ doplnila Tereza Matulová. V programu nechybí ani nejrůznější soutěže o drobné výhry, o které se postaral sportovní obchod Decathlon, který všem dětem věnoval také trička Hravých prázdnin na památku.

Pro rodiče je pak určitě skvělou zprávou, že díky společnosti Globus Liberec mají děti během celého tábora postaráno o zdravé a nutričně vyvážené svačinky. Fyzioterapeutky ze Sport Park Medical se pak s dětmi zaměří na správné rozcvičky tak, aby byly vždy dobře protažené a připravené na den plný sportu.

„Většina turnusů je již beznadějně obsazená, ale v posledních dvou prázdninových týdnech ještě nějaké to místečko pro nové zájemce rozhodně najdeme,“ říká Tereza Matulová.

Zaujaly Hravé prázdniny i vás a máte zájem o poslední volná místa na srpnových turnusech? Přihlášku a více informací najdete na webu Home Credit Areny nebo přímo ZDE.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Hravé prázdniny, Home Credit Arena, Liberec, příměstský tábor, sport, Decathlon, Home Credit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportovní příměstský tábor slibuje skvěle strávený čas během léta!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.