Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Třetí ročník Globusáckého Voříška je tady

PR článek

Máte doma čtyřnohého kamaráda a chtěli byste mu dopřát pořádnou porci zábavy? Pak budete mít skvělou příležitost v sobotu 15. srpna před libereckým hypermarketem Globus, kde se bude od 10 hodin konat již třetí ročník Globusáckého Voříška.

Pes je nejlepším přítelem člověka, ale taky on se občas potřebuje dostat mezi své „vrstevníky“. Dopřejte mu den plný zábavy s dalšími pejsky a zároveň tak podpořte dobrou věc. Charitativní akce se koná ve spolupráci se psím útulkem Archa Liberec a veškerý výtěžek poputuje k pejskům, kteří zatím nemají svého pána.

O titul Globusáckého Voříška roku 2020 se mohou ucházet všichni pejsci bez rozdílu věku, rasy, či stupně urozenosti. Podmínkou účasti nejsou ani bezpodmínečná poslušnost nebo jiná výjimečná vlastnost. A to platí i pro páníčky. Vše bude snadno zvládnutelné a vítěz získá krmivo značky Purina na celý rok, unikátní pelíšek a čestnou fotografii, která bude viset v prostorách hypermarketu Globus Liberec. Nikdo ale neodejde s prázdnou, odměny jsou připraveny pro všechny.

V porotě zasednou už tradičně specialista na individuální výcvik psů Pavel Thiel, veterinářka Michaela Jiroudková a třetí místo obsadí finalistka kuchařské show Lucie Čižmarovská. Kromě soutěžení bude součástí programu také umisťovací výstava pejsků z psího útulku, kteří si tak alespoň jednou užijí svou chvilku slávy a třeba najdou i vytouženého páníčka. Dále na vás čeká ukázka činnosti Základní kynologické organizace Vratislavice nad Nisou a celým programem provází host a moderátor Big Buba.

Přijďte si užít den plný zábavy a podpořit dobrou věc. Zváni jsou opravdu všichni, a to i ti, kteří svého pejska nemají.

Kompletní informace o tom, jak se přihlásit, se dočtete na stránkách libereckého Globusu.

Těšíme se na vás!

Váš Globus Liberec

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, Voříšek, Liberecký, pes, zábava, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třetí ročník Globusáckého Voříška je tady  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.