Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

IKEA v bývalém Intersparu u bazénu otevírá výdejní místo. Liberečáci už mohou objednávat

Řetězec IKEA je v Liberci. Už v pátek si zákazníci budou moci vyzvednout první zásilky v novém výdejním místě v libereckém obchodním domě Albert v Budyšínské ulici v Liberci. Objednávat lze už od pondělí.

Výdejní místo v Liberci bude zásobovat obchodní dům IKEA v Praze na Černém Mostě. „Zákazníkům prostřednictvím nového výdejního místa v Liberci nabízíme další možnost si vybrat, kde a kdy si chtějí nákupy vyzvednout. Obchodní domy IKEA zůstávají nadále důležitou součástí našeho podnikání. Jedná se o místo, kde se naši zákazníci mohou setkávat s odborníky IKEA a s jejich pomocí plánovat svoje bydlení, potkávat se s lidmi a čerpat inspiraci,” uvádí Ivan Jančo, ředitel obchodního domu IKEA Černý Most.

Pro vyzvednutí zásilky v Liberci musí zákazníci využít službu Klikni a vyzvedni. Výdejní místo bude otevřeno tři dny v týdnu, ve středu a v pátek od 14 do 19 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin a lidé ho najdou v bývalém hypermarketu Interspar, nyní Albert v Budyšínské ulici.

„Ve srovnání s doručením přímo do bytu zákazníci při využití výdejního místa zaplatí za službu výrazně méně. Například při objednání křesla STRANDMON zhruba polovinu, u kuchyně nad 200 kg ušetří zákazník za dopravu až tři čtvrtiny,” doplňuje Ivan Jančo.

Provozovat výdejní místo bude logistická společnost HRAL. „Otevření výdejního místa v Liberci vnímáme jako obrovský krok směrem k ještě větší spokojenosti zákazníků IKEA a jsme rádi, že zrovna my můžeme být klíčovým partnerem tohoto projektu. Hlavní práce, tedy naplnění očekávání zákazníků, je před námi a moc se na ni těšíme,” uvádí Aleš Hrdina, jednatel společnosti HRAL.

První z nových výdejních míst v Česku otevřela IKEA začátkem června v Hradci Králové. „Zájem zákazníků v Hradci Králové je od začátku velký, což nás moc těší. Dokonce jsme navýšili kapacity výdejního místa a přidali nový otevírací den. Týdně obsloužíme průměrně 250 zákazníků. Věřím, že výdejní místo v Liberci bude minimálně stejně úspěšné,“ říká Petr Pokorný, projektový manažer logistiky IKEA Česká republika.

Další výdejní místo otevře IKEA ve Zlíně. První zákazníky přivítá 28. srpna.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hral s.r.o.

Štítky IKEA, Liberec, hral, výdejní místo, Interspar, obchodní dům, Albert Česká republika, Černý Most, Praha, Česko, Hradec Králové, Petr Pokorný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

IKEA v bývalém Intersparu u bazénu otevírá výdejní místo. Liberečáci už mohou objednávat  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.