Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nejsme klasická činkárna, říká majitelka nového libereckého wellness a fitness centra

PR článek

Už o tomto víkendu se v Liberci otevírá zcela nové wellness fitness centrum. Využijte příležitosti navštívit zdarma místo, kde spojili fitness a wellness pod jednu střechu. V čem se liší toto centrum od běžného fitka přibližuje majitelka Petra Macášková.

V září otevíráte nové wellness fitness centru. V čem je jiné, čím se odlišuje a na co se klienti můžou těšit?
Otevíráme 5.-6.9. dnem otevřených dveří, kam bude volný vstup. Návštěvníci si mohou zkusit veškerou nabídku našeho centra včetně ukázkových skupinových lekcí.

Nejsme klasická „činkárna“. Spojili jsme wellness a fitness pod jednu střechu, na jedno místo a za jednu cenu. Ve fitness části se mohou klienti zahřát v cardio zóně, poté si jít zacvičit na strojích nebo navštívit funkční zónu či zvednout pár kil v silové zóně. Zastánci skupinových lekcí si přijdou na své v aerobním sále kde bude nabídka široká (jóga, pilates, workout, aerobik, taneční pro dospělé atd.) Ve wellnessu se můžete těšit na finskou a bio saunu, páru a zážitkovou sprchu. Nedílnou součástí je také ochlazovací místnost a odpočinková zóna s barem.

Kde přesně Vás najdeme?
Centrum se nachází v OC LBC (bývalá Delta) na Fügnerově 667/7. Můžete nás sledovat na facebooku a instagramu nebo navštívit našeho webové stránky www.imfitliberec.cz.

Jste první v Liberci, kteří zde zavádí členství ve fitness, jak to vnímáte a co to přinese lidem?
Členské kluby jsou po celém světě běžné. Klient má za měsíční/roční poplatek vše na jednom místě, má v tom určitou kvalitu a benefity, které se očekávají tj. ručníkový servis, neomezený vstup do fitness a wellness, kosmetické a hygienické prostředky, slevy na další služby apod.

A jaké další služby nabízíte?
Vertikální a horizontální solárium, masáže a velkou předností bude dětský koutek, který bude hlídaný, takže si rodiče mohou jít v klidu zacvičit a o jejich ratolesti bude postaráno. Dále budou ve velkém aerobním sále probíhat kroužky pro děti v odpoledních hodinách. Pro dospělé jsou připraveny taneční kurzy pro páry s profesionálními tanečníky.

Jak vznikla tato myšlenka klubového fitness centra v Liberci?
Již třináctým rokem provozujeme wellness fitness v Praze v Galerii Fénix na Vysočanské. Hledali jsme místo kam se rozšířit a jelikož je Liberec moje srdcová záležitost, tak to byla jasná volba.

Jakou budete mít otevírací dobu? Ptám se kvůli ranním ptáčatům, kteří si rádi před prací zacvičí.
Mysleli jsme na to, že je v Liberci jiná pracovní doba než v Praze, takže jsme ji upravili a máme otevřeno Pondělí- Pátek 06:00-21:00 a Sobota – Neděle, včetně svátků 08:00-20:00.

Srdečně zveme všechny čtenáře na den otevřených dveří 5.-6.9. od 08:00 do 20:00, kde si budou moci vyzkoušet veškeré služby včetně ukázkových skupinových lekcí.

Zasoutěžte si o členství nebo solárko
Pokud znáte odpověď, vyplňte formulář a odešlete ho. Soutěžit můžete po celý víkend. Na tři vylosované výherce čeká odměna. První získá měsíční členství zdarma, druhý týdenní členství a třetí výherce obdrží poukaz na 60 minut v solárku.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky wellness, fitness, Liberec, Liberecký, solárium, Praha, Facebook, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejsme klasická činkárna, říká majitelka nového libereckého wellness a fitness centra  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.