Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Globusu Liberec sestavili speciální dezinfekční tým pro ještě bezpečnější nakupování

PR článek

Zdraví zákazníků a personálu je pro liberecký Globus prioritou. Proto s ohledem na nouzový stav zavedli řadu mimořádných opatření, aby se zákazníci i zaměstnanci cítili v co největším bezpečí.

Kromě zajištění dezinfekčních stanic, jednorázových rukavic a dezinfekčních ubrousků pro vás v Globusu dohlížíme na čistotu pokladních pásů, platebních terminálů nebo povrchů skenerů Scan&Go. Samozřejmostí je i dezinfekce nákupních vozíků po každém zákazníkovi. Dezinfikované vozíky máme navíc zřetelně označené, abyste si mohli být jistí, že je můžete bez obav použít.

V libereckém Globusu jsme dále sestavili speciální dezinfekční tým, který dohlíží na čistotu, prevenci a ochranu před nákazou coronavirem.  Dezinfekční tým je pro vás v pohotovosti po celou otevírací dobu hypermarketu a dbá o maximální komfort všech zákazníků.

Ještě bezpečnější nákup vám a vaší rodině zajistí naše technologie, díky nimž omezíte kontakt s okolím na minimum, a to například tím, že zboží budete skenovat pomocí služby Scan&Go a za nákup zaplatíte u samoobslužné pokladny.

Rychlejší a bezpečnější nakupování vám zajistí také naše aplikace Můj Globus. Najdete v ní nejen službu Scan&Go, ale také chytrý nákupní seznam, který můžete sdílet s celou rodinnou a do jeho sestavení zapojit všechny její členy. Díky tomu můžete v rámci jediného nákupu obstarat vše potřebné pro celou domácnost.

Jídlo s sebou bezpečně a pohodlně z Restaurace Globus

Teplá a chlazená jídla si již nyní můžete zakoupit s sebou prostřednictvím prodeje z výdejních pultů Restaurace Globus. Kuchaři pro vás denně vaří stále ve stejné kvalitě a všechna jídla jsou pro vás během výdeje pečlivě zabalena. Vybranou nabídku chlazených jídel z naší restaurace najdete také uvnitř hypermarketu v označeném chladicím regálu.

Pro ty z vás, kteří zrovna kolem nás nemají cestu, je k dispozici objednávková služba damejidlo.cz. Na našich pokrmech si tak můžete pochutnat i bez návštěvy hypermarketu.

V Restauraci Globus chceme pomáhat i u vás doma, proto můžete na našem lokálním Facebooku Globus Česko (Liberec) soutěžit o dárkové poukazy, které lze využít například na nákup hotových jídel.

Nemalé úsilí vkládáme také do ochrany našich zaměstnanců. Všechen personál hypermarketu používá dezinfekci a roušky. Abychom jim během jejich služby zajistili větší pohodlí, poskytujeme jim zdarma například hydratační krémy a balzámy na rty. Rovněž jsme nainstalovali nová a velmi kvalitní ochranná plexiskla na každou pokladu, v informačním centru i v prostorách pultového prodeje. Tímto opatřením chráníme nejen své zaměstnance, ale i vás, naše zákazníky.

Zároveň vás prosíme o ohleduplnost – dodržujte prosím stanovené rozestupy a vstupujte do prodejny nanejvýš po dvojicích. Výjimku představují pouze děti mladší 15 let, které doprovází při nákupu osobu ze společné domácnosti.

Děkujeme vám.

Váš tým Globus Liberec

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, globus liberec, dezinfekční tým, Liberec, jídlo, Scan&Go, Česko, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fox Liberec

Má to i své mouchy. Někteří vrací použité vozíky zpět k těm vydezinfikovaným. Detail. V jiných řetězcích si s dezinfekcí nákupních vozíků nelámou hlavu vůbec, takže každá snaha se cení.

Sobota, 17. října 2020, 22:31Odpovědět

V Globusu Liberec sestavili speciální dezinfekční tým pro ještě bezpečnější nakupování  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.