Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Až tisícovku z nákupu můžete v Globusu Liberec nově uhradit stravenkami

PR článek

Stejně jako v ostatních hypermarketech Globus také v libereckém Globusu můžete nově zaplatit až 1000 Kč ze svého nákupu pomocí papírových nebo elektronických stravenek Edenred, Up Chèque Déjeuner a Sodexo.

Dosud jste za své stravenky mohli nakupovat pouze v Restauraci Globus a grilu, v Café Globus a v obsluhovaném řeznickém a pekařském shopu. Nyní však své stravenky můžete využít také na všech běžných pokladnách.

Nakoupit si za ně můžete potraviny nebo nealkoholické nápoje přímo uvnitř hypermarketu až do výše 1 000 Kč v rámci jednoho nákupu, což je na tuzemské poměry velmi vysoká částka. Z hodnoty stravenek vám pak v hotovosti pokladní vrátí až 20 Kč zpět. Stravenky není možné uplatnit pouze na samoobslužných a Scan&Go pokladnách.

Přijímáním stravenek se Globus rozhodl maximálně vyhovět svým zákazníkům, jelikož měli o tento způsob platby stále větší zájem. Mnohým lidem se kvůli uzavření restaurací stravenky doma hromadí a díky Globusu mají nyní možnost je uplatnit i na své běžné rodinné nákupy.  K platbě mohou využít letošní stravenky, jejichž platnost se pomalu chýlí ke konci, ale rovněž také stravenky na příští rok 2021.

Restaurace Globus Liberec je sice na základě vládního nařízení nyní uzavřena, ale kuchaři z Globusu pro vás stále vaří ve stejné kvalitě a všechna jídla pečlivě balí, abyste si je mohli vychutnat v pohodlí vašeho domova. Jejich chlazená hotová jídla, která stačí doma jen ohřát, snadno najdete v označeném chladicím regálu uvnitř hypermarketu. A pro ty, kteří zrovna nemají cestu do Globusu, je k dispozici objednávková služba damejidlo.cz. 

V libereckém Globusu se nemusíte bát ani o svou bezpečnost

Zaměstnanci Globusu pro vás dezinfikují nákupní vozíky po každém použití a uličky v hypermarketu jsou dostatečně široké, abyste si mohli hlídat bezpečný odstup od ostatních zákazníků. Ke snadnějšímu dodržování rozestupů pomáhá rovněž nakupování pouze s nákupními vozíky místo ručních košíků. Před vstupem do prodejny můžete také využít jednorázové rukavice a dezinfekci. Navíc po celou otevírací dobu hypermarketu je v pohotovosti speciální dezinfekční tým Globus, který dohlíží na čistotu, ochranu a prevenci nákazy koronavirem.  

Bezpečné, rychlé a bezkontaktní nakupování vám nabízí také služba Scan&Go, díky které omezíte kontakt s okolím. Stáhnout si navíc můžete mobilní aplikaci Můj Globus, v níž najdete nejen Scan&Go, ale taktéž si v ní můžete sestavit například sdílený rodinný nákupní seznam.

Jménem Globusu Liberec vám děkujeme za ohleduplnost a dodržování všech bezpečnostních opatření (jako jsou min. 2metrové rozestupy nebo zakrytá ústa a nos při nákupu v hypermarketu). Zdraví je pro nás na prvním místě!

Tým zaměstnanců Globus Liberec

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, globus liberec, stravenky, Liberec, Sodexo, Edenred, jídlo, Scan&Go

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luděk Aubrecht

Hlavně že ty menší živostníci padají na hubu.

Sobota, 14. listopadu 2020, 02:22Odpovědět

Až tisícovku z nákupu můžete v Globusu Liberec nově uhradit stravenkami  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.