Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Když může, pomůže: Liberecká ADRA spouští webové stránky charitativních obchodů

Nezisková organizace ADRA spustila nové webové stránky www.adraobchody.cz. Představuje charitativní obchody v Liberci a v Turnově. „Myšlenka charitativních obchodů je velmi jednoduchá, ale současně velmi účinná, podílet se na dobročinnosti může doslova každý. Někdo může darovat, někdo nakupovat, ale všichni vlastně pomáhají. Poskytují pomoc jiným lidem, kteří ji skutečně potřebují," říká šéf liberecké ADRY Michal Čančík.

Výdělek z prodeje míří přímo k dětem, seniorům, nebo na podporu dobrovolnictví. „Jde o perfektně jednoduchý nápad, který si zaslouží dobrou propagaci," dodává Martin Chudoba z digitální agentury SEMTIX.cz, která stránky postavila zdarma v rámci podpory neziskovek. „Pomůžeme i s další propagací, protože nás spolupráce těší. Lidé z ADRY to myslí skutečně upřímně a vážně."

ADRA provozuje v Libereckém kraji tři obchody. Dva v Turnově a jeden v Liberci. Brzy k nim přibude další obchod v Rumburku a pevně věříme, že nebude posledním. Mapu obchodů najdete na nových webových stránkách www.adraobchody.cz. Pokud se chcete zapojit do pomoci i vy, můžete své nápady konzultovat s vedoucí Milenou Čančíkovou.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ADRA, Liberec, charita, obchody, obchod, webová stránka, Turnov, Martin Chudoba, Liberecký kraj, Rumburk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Když může, pomůže: Liberecká ADRA spouští webové stránky charitativních obchodů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.