Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globus stále pomáhá i v době pandemie

PR článek

Dobrých skutků není nikdy dost. A ten pocit, když uděláte radost! Globus dlouhodobě spolupracuje s Kontem Bariéry a zaštiťuje grantový program Lepší svět. Charitativních projektů ale mám daleko víc – i v době pandemie.

Dar pro sestřičky v první linii

Mnoho zdravotníků letos nebude mít čas na vánoční pečení po boku svých nejbližších. V hypermarketu Globus Liberec jim chtějí alespoň trochu pomoci, a proto sestřičkám z první linie, které od začátku druhé vlny pečují o pacienty s Covid-19 v Krajské nemocnici Liberec, daroval 200 krabiček ručně vyrobeného máslového cukroví Globus Liberec

Hodina hudby místo hodiny ticha

V adventní čas se tradičně v Globusu rozléhalo ticho, aby si zákazníci mohli během předvánočního shonu v klidu nakoupit. Letošní rok je však jiný. V libereckém Globusu se v odpoledních hodinách rozeznívají skladby turnovské skupiny Snap Call. Globus chce touto cestou pomoci českým umělcům, kteří svou hudbu nemohou kvůli dnešní obtížné situaci předávat dál.

Díky Stromu splněných přání můžete rozdávat radost

Vánoce chce Globus Liberec zpříjemnit také těm, kteří na svátky nemohou být se svou rodinou. Až se vydáte na předvánoční nákup, možná si všimnete vánočního stromu, který stojí v nákupním centru. Stačí si jen vybrat přáníčko a danou věc rovnou pořídit. Pojďme společně vytvořit kouzelné Vánoce pro všechny!

„Děkujeme vám, že jste nám zachovali svou přízeň i v tomto náročném roce, jenž se právě chýlí ke konci. Ze srdce vám přejeme, aby byl pro vás nadcházející rok 2021 po všech stránkách úspěšným a těšíme se, až se s vámi v hypermarketu Globus opět shledáme. Váš tým hypermarketu Globus Liberec."

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, globus liberec, pomoc, Liberec, Nadace Charty 77, Krajská nemocnice Liberec, Vánoce, Instagram, pandemie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Globus stále pomáhá i v době pandemie  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.