Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sdružení TULIPAN dává práci 115 lidem se zdravotním znevýhodněním. Podpořit ho můžete nákupem v novém e-shopu

PR článek

Před šestnácti lety se rozjela aktivita, která měla jasnou vizi, za níž si hodlala jít, ačkoliv bylo zřejmé, že začátky budou těžké. Nulové reference… to nebyla nejlepší výchozí pozice pro získávání financí a zakázek. Jenomže lidi ve vedení byli houževnatí a úspěch se nakonec dostavil. O čem je řeč? O libereckém Sdružení TULIPAN, z.s., které pomáhá lidem se zdravotním znevýhodněním!

Sdružení TULIPAN, z.s., připravilo pro čtenáře Drbny speciální 10% slevu na výrobky v e-shopu www.tulipanshop.cz. Slevový kód je DRBNA. Platí do 31. 3. 2021.

TULIPAN mimo jiné provozuje chráněnou dílnu, nabízí celou řadu rozmanitých služeb a pořádá různé kulturní, volnočasové a vzdělávací akce. Cílem těchto společenských událostí je inkluze mezi zdravou a handicapovanou populací.

Na rovinu - příběh Brigity


Vraťme se ještě na začátek… Tehdy TULIPAN nabízel ze služeb jen keramickou a rukodělnou dílnu. O šestnáct let později se chráněná dílna zabývá výrobou ručního papíru a výrobků z něj, keramických předmětů, uměleckých předmětů a textilních doplňků. Dále poskytuje kompletovací práce, zahradní práce, žehlení textilií, opravy a úpravy oděvů a mnohé další služby. Velmi žádané jsou úklidové práce – TULIPAN uklízí více než 40 objektů v Libereckém a nově i Zlínském kraji. 

Původně mělo Sdružení TULIPAN, z.s., jen 8 zaměstnanců, dnes jich je 180. Proč mají lidé s handicapem o práci v chráněné dílně zájem? Je to především proto, že mají stálý finanční příjem, díky čemuž jsou nezávislí. A mimo jiné dělají něco, co zákazníkům přináší radost, a navazují mezilidské kontakty.

Že byste chtěli v TULIPANu pracovat přímo vy? Mrkněte na nabídku volných pracovních míst, je jich hned několik!

Vzhledem k tomu, že se výrobky TULIPANu prodávají především na prodejních akcích, trzích či slavnostech po celém Libereckém kraji, muselo sdružení řešit letošní složitou situaci, kterou způsobila koronavirová krize. Spuštěn byl proto nový e-shop, na kterém naleznete produkty vzešlé z chráněné dílny. 

Pokud vás zajímá, jak sdružení podpořit, tak nejsnadnější cestou je nákup na zmíněném e-shopu. Ostatně mnohé výrobky mohou posloužit jako krásné a milé vánoční dárky. Určitě si vyberete. Výraznou formou podpory je také zadání zakázky či účast ve veřejné sbírce

Na rovinu - příběh Hanky


Sdružení TULIPAN, z.s., také nabízí chráněné bydlení, což je pobytová služba poskytovaná osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu duševního onemocnění, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Další službou je náhradní plnění.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky tulipán, eshop, liberec, internetový obchod, Sdružení TULIPAN, z.s., chráněná dílna, Drbna.cz, Liberecký kraj, koronavirová krize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sdružení TULIPAN dává práci 115 lidem se zdravotním znevýhodněním. Podpořit ho můžete nákupem v novém e-shopu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.