Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

ANKETA: Česká televize představila novou pohádku O vánoční hvězdě. Jak se vám líbila?

Česká televize představila na Štědrý den v hlavní vysílací čas novou pohádku O vánoční hvězdě. V hlavních rolích se jako vesnický učitel představil Vojta Kotek, spadlou hvězdu si střihla Tereza Ramba a princeznu Amálku díky zahraniční koprodukci mladá německá herečka Leonie Brill. Hvězdné obsazení pak doplnila Aňa Geislerová, Ondřej Sokol, Zlata Adamovská a Martin Huba nebo bratři Hádkové.

Režie vánoční pohádky, která se natáčela ve slovenských Tatrách, se ujal Karel Janák, který už se s Vojtou Kotkem potkal například ve Snowboarďácích. O vánoční hvězdě vypráví příběh spadlé hvězdičky Deničky (T. Ramba), kterou na zem srazila žárlivá Proxima (A. Geislerová). Denička však přežije díky lásce, jež učitel Václav (V. Kotek) cítí k mladé princezně Amálce (L. Brill).

Vánoční pohádku odvysílala Česká televize na Štědrý den v 19 hodin. K dispozice bude od 25. prosince i online na iVysílání. Jak se vám zamilovaný příběh z krásného prostředí líbil?

Líbila se vám nová pohádka O vánoční hvězdě?

Celkem hlasovalo441 čtenářů

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Česká televize

Štítky O vánoční hvězdě, pohádka, Česká televize, vánoce, anketa, Anna Geislerová, Tereza Ramba, Vojtěch Kotek, Leonie Brill, Štědrý den, Zlata Adamovská, Martin Huba, Ondřej Sokol, Karel Janák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ANKETA: Česká televize představila novou pohádku O vánoční hvězdě. Jak se vám líbila?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.