Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zahrajte si na Facebooku Globus Česko Liberec o valentýnský balíček

PR článek

Co si takhle s vaší drahou polovičkou užít trochu romantiky? Hypermarket Globus Liberec si pro vás na oslavu svátku zamilovaných připravil jedinečnou valentýnskou soutěž o dárkový balíček v celkové hodnotě 1 500 Kč, ve kterém na vás čeká tříchodového menu pro dva.

Kromě romantické večeře od kuchařů z Restaurace Globus se můžete navíc těšit na lahodný šlehačkový dort Valentýn z Café Globus, láhev vína včetně sklenic, novinku Kitl Syrob Růžový květ z limitované edice, srdce s pralinkami Lindor, oříšky Globus a porcelánové hrnečky pro zamilované.

Celkem tři výherce vylosujeme už 10. února. Nezapomeňte si o tenhle valentýnský balíček v hodnotě 1 500 Kč zasoutěžit, přejeme vám hodně štěstí!

Hypermarket Globus Liberec si pro vás na oslavu svátku zamilovaných připravil valentýnskou soutěž o dárkový balíček v...

Zveřejnil(a) Globus Česko dne Pátek 5. února 2021


A co když máte jasnou představu, co byste rádi své polovičce darovali, ale bohužel se jedná o momentálně neprodejné zboží? Objednejte si ho v Globusu Liberec telefonicky nebo on-line! Více informací ohledně této služby najdete ZDE.

Víte, že si nově můžete jídlo z Restaurace Globus objednat také prostřednictvím aplikace Můj Globus? Stačí si jen vybrat, nač máte chuť, a zvolit si čas, kdy si svou objednávku v Restauraci Globus vyzvednete. V aplikaci můžete navíc sledovat aktuální obsazenost hypermarketu, kterou rovněž najdete na webových stránkách www.globus.cz.

Oslavte Valentýn s Poctivou výrobou Globus

Romantickou večeři z Restaurace Globus si můžete dopřát, i pokud se na vás štěstí v soutěži neusměje. Speciální valentýnské tříchodové menu najdete od 11. do 17. února také v nabídce restaurace. Jeho součástí bude tomatová polévka s bazalkovým pestem, kuřecí supreme s žemlovou fáší, pečenými brambory, zeleninou a omáčkou demiglace nebo vepřové karé se zeleninou, šťouchaným bramborem a smetanovou omáčkou demiglace. Jako sladkou tečku za výtečnou večeří zvolili kuchaři panna cottu s višněmi.

Svátek zamilovaných však nemusíte oslavit pouze speciálním menu z Restaurace Globus. Co takhle překvapit svou lásku romantickou snídaní do postele, už si to také představujete? V hypermarketu Globus najdete široký výběr sladkého i slaného pečiva, které pro vás skuteční pekaři vyrábějí od základu a pečou po celý den tak, aby se k vám dostalo vždy čerstvé a v nejvyšší kvalitě. Tradiční koláč, nadýchaný croissant nebo krajíc voňavého chleba s některou z vlastnoručně vyrobených pomazánek, které pro vás denně připravují v Restauraci Globus, vašeho partnera či partnerku po ránu určitě potěší. Od 1. února Globus Liberec navíc rozšířili nabídku doručovaných jídel o snídaně, takže si ji můžete přes službu Dáme jídlo nechat dovést až před dům.

Ať už se svátek zamilovaných rozhodnete slavit jakkoliv, přejeme vám, abyste ho strávili po boku svých milovaných v co největší možné pohodě.

Váš hypermarket Globus Liberec

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, Liberec, jídlo, večeře, Valentýn, Česko, Facebook, soutěž, svátek, Den svatého Valentýna, DámeJídlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zahrajte si na Facebooku Globus Česko Liberec o valentýnský balíček  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.