Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Češi opět nezklamali. Sociální sítě zaplavily vtipy a virální videa, co hodnotí aktuální situaci

Za poslední rok jsme si už asi všichni zvykli na fakt, že s každým novým vládním nařízením se ukazuje to, že Češi jsou opravdu vynalézaví a pohotoví. Většinou jen pár minut po tiskové konferenci vlády přichází na sociální sítě s nejrůznějšími vtipy, legračními fotomontážemi či videi. Nejnovější vládní nařízení – radikální omezení volného pohybu osob – nás opět pobavilo řadou takových příspěvků. Pojďme se podívat na jejich výběr.

Jak už je posledních pár měsíců zvykem, část takových příspěvků se týká našich politiků – nejčastěji to bývá premiér Andrej Babiš či prezident Miloš Zeman. Terčem vtipů se stávají i ministři, za poslední covidový rok to jsou nejčastěji ministři zdravotnictví.

Češi také často sahají ke známým filmům, a je celkem jedno, zda jsou české, nebo zahraniční. Stačí vypíchnout hodně známou scénu nebo repliku, trochu si s ní pohrát, a virální video je během chvíle na světě.

Fotky a virální videa o koronaviru

pondělí, 1. března 2021, 21:40

Fotky a virální videa o koronaviru
Fotky a virální videa o koronaviru

Na Instagramu a Facebooku je téma posledních dní jasné – je jím omezení našeho pohybu pouze na náš okres, v případě sportování a procházek dokonce jen na katastr, ve kterém bydlíme. A takový svobodník Kouba snad nikdy nemůže zklamat.

Dlouho pobízet se většinou nenechají ani ti, co se věnují kreslení vtipů.

V uplynulém týdnu zkrátka nepřišli ani ti, co vyhledávají peprnější černý humor. Příkladem je třeba kolující smyšlený výrok ministra zdravotnictví Jana Blatného.

Vypadá to, že všemocný Chuck Norris nás v tom tentokrát nechal. Proto nezbývá než poslechnout Láďu Hrušku, který má na vše levnou vychytávku. Ta jeho nejnovější se týká respirátorů, které se řadě lidí zdají drahé. 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Facebook, Instagram, Twitter

Štítky humor, sociální sítě, foto, video, virální, koronavirus, covid, virální video, Miloš Zeman, Andrej Babiš, Chuck Norris, Jan Blatný, Láďa Hruška, Facebook, sociální síť, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Češi opět nezklamali. Sociální sítě zaplavily vtipy a virální videa, co hodnotí aktuální situaci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.