Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jste technicky zdatní? Prestižní Drylock hledá šikovné lidi do výroby

PR článek

Zatímco spousta firem výrobu utlumuje, hrádecký Drylock roste. Hygienické potřeby se totiž prodávají pořád – covid necovid. S navýšením výroby souvisí i nové pracovní pozice. Lidé se mohou ucházet jak o místa ve výrobě, tak v kancelářích. Je to jedinečná šance, jak získat stabilní místo v závodě, který se řadí mezi nejprestižnější zaměstnavatele v kraji. Koho v Drylocku momentálně nejvíce potřebují a jak vypadá ideální uchazeč, nám prozradil vedoucí personálního oddělení Ondřej Kout.

Pro koho jsou u vás pracovní dveře otevřené?
Jsme otevřeni všem, kteří chtějí změnu a hledají jistou a dlouhodobou práci. V současnosti hledáme hlavně šikovné operátory výroby, kteří jsou technicky zdatní a jsou tak schopni naučit se i práci seřizovače. Tahle pozice je u nás trochu specifická, ale zato rozmanitá a umožňuje lidem rozvíjet své schopnosti. Kdybych to měl jednoduše popsat, jejich úkolem je zajistit funkčnost linky. Musí dávat pozor, aby se třeba nezadřela rolna, nebyl tupý nůž, nebo ohlídat nasazení a nastavení materiálů. Na starost mají provádění změn ve výrobě, plnění zakázek... Navíc to není jen o lince jako takové. Musí také zvládnout vést tým lidí – kontrolorky, baličky a baliče. Je důležité, abychom všichni společně dobře fungovali a seděli jsme si i po lidské stránce. Kromě toho máme vypsané inzeráty i na jiné pracovní pozice. Všechny je najdete na stránkách www.jobs.cz.

Existuje nějaký dokonalý prototyp uchazeče? 
To se nedá takhle říct. Hledáme různé uchazeče, na různé pracovní pozice. Důležitý je také celkový kontext. Jsou lidé, kteří jsou velmi vzdělaní, šikovní, zruční, ale nezapadnou do kolektivu. A platí to i opačně, jsou lidé velmi sympatičtí, ale nemají potřebné znalosti. A to vše zjišťujeme během pohovoru. Když si s lidmi povídáme, vidíme, jak reagují, co je zajímá…  Navíc už víme, kam konkrétního člověka nabíráme, do jaké směny…

Drylock Technologies


Proto v Drylocku nejsou žádní agenturní zaměstnanci?
Přesně tak. Personální agentura naplní požadavky zaměstnavatele jen z hlediska pracovního profilu a počtu. Proto s nimi nespolupracujeme a nikdo nám nedělá ani předvýběr. Je důležité, abychom si s lidmi sami popovídali. I ti, kteří se mohou jevit podle životopisu jako nevhodní, mohou uspět a být dobří. A naopak. Může se stát, že ti, co vás ohromí svým životopisem, se sem nakonec nehodí.

Hledají lidé práci stejně jako před rokem? Nebo se bojí dělat změny v nejisté době…?
Když je změna k lepšímu, je rozhodování vždy jednodušší. Před dvěma lety se dařilo všem a lidé si mohli vybírat mezi celou řadou zaměstnavatelů. Najít dobré volné místo nebylo těžké. Všichni rostli. Ale od té doby se mnoho věcí bohužel změnilo. Naštěstí to není náš případ. Jsme rok v Covidu, a přesto rosteme. Nemuseli jsme nikoho propouštět, ani žádat o kompenzace, vypláceli jsme 13. plat a s novými zaměstnanci stále podepisujeme smlouvu rovnou na dobu neurčitou. Řekl bych, že můžeme být pro mnohé lidi jistotou v této nejisté době. Potřebujeme nabrat desítky operátorů výroby. A to ne kvůli tomu, že bychom měli vysokou fluktuaci, ale protože zkrátka rozšiřujeme výrobu. 

Proč by měli jít lidé pracovat právě do Drylocku?
Podnikáme v zajímavém oboru, ještě k tomu v regionu, který se téměř zcela (bohužel) vyprofiloval právě automobilovým směrem. Naše nabídka je proto v celém spektru zaměstnání pro uchazeče zajímavá. Jsme velmi moderní závod, máme čisté výrobní haly, neustále inovujeme, jsme spolehlivým zaměstnavatelem – máte u nás jistotu v pracovněprávních vztazích. Naší velkou výhodou je také možnost kariérního růstu. A není to klišé. Díky tomu, že neustále rosteme, mají naši zaměstnanci možnost se stále posouvat dál. Mnoho lidí, kteří začínali jako baliči a baličky, pracují například jako technologové či seřizovačky, nebo přešli z výroby do kanceláří. Navíc identifikace s naším produktem je mnohem jednodušší než v řadě jiných průmyslových firem. Lidé zkrátka vědí, co vyrábí a k čemu se to používá. A to je důležité. Lépe si pak rozumíme.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky drylock, hrádek, zaměstnání, výroba, Drylock Technologies

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdeněk Hlaváček

Omlouvám se, druhý řádek jsem přeskočil a video jsem neviděl.

Středa, 24. března 2021, 19:07Odpovědět

Jana Smetanová

Je to uvedeno již ve druhém řádku. A ve videu.

Pátek, 19. března 2021, 23:47Odpovědět

Zdeněk Hlaváček

Chybí jediná věta co tam vyrábí ???

Pátek, 19. března 2021, 18:37Odpovědět

Jste technicky zdatní? Prestižní Drylock hledá šikovné lidi do výroby  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.