Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pekaři a cukráři v Globusu nejen výborně pečou, ale i pomáhají. Pojďte společně s námi přispět na dobrou věc

PR článek

Velikonoční svátky se v Globusu nesou ve znamení tradičně vyrobených jidášů a především mazanců, které letos pomohou podpořit charitativní projekt „Pečujeme s láskou“ Hospice sv. Zdislavy v Liberci. Z každého Máslového mazance de luxe, zakoupeného od 25. března do 4. dubna 2021 v hypermarketu Globus Liberec, věnujeme částku 25 Kč na podporu tohoto projektu.

Specialitou našich pekáren je Máslový mazanec de luxe o váze 850 gramů, který obsahuje 15 % másla, tvaroh a je plný rozinek. Každoročně je o náš mazanec veliký zájem, a tak jsme ihned věděli, který velikonoční výrobek pomůže tento projekt podpořit.  

V hypermarketech Globus pro letošní Velikonoce 360 pekařů ručně vykulí 130 tisíc mazanců a vytvaruje 150 tisíc jidášů. Letos se na „vítání jara“ budou podílet navíc i cukrářky z Globusu. Ty obohatí nabídku speciálním velikonočním dortem z pravé smetany a s příchutí vaječného likéru, který je pro Velikonoce typický. 

Více informací o podporovaném projektu „Pečujeme s láskou“ naleznete na našich webových stránkách ZDE. Děkujeme vám, že s námi pomáháte!

Cesta do Globusu se stále vyplatí

Jak jistě víte, před několika týdny na seznam vládních opatření přibyl také zákaz prodeje většiny nepotravinového zboží. A protože má hypermarket Globus na jedné z největších nákupních ploch opravdu široký sortiment, toto omezení nabídky se ho značně dotklo. Ale i zde platí, že kdo nechce, hledá důvody a kdo chce, ten najde způsob. 

Zboží, které nyní nelze přímo prodávat uvnitř hypermarketu, si v Globusu můžete předem objednat. Jedná se například o textil, obuv, elektro, hračky, malířské pomůcky, potřeby pro kutily nebo sportovní náčiní. Z provozních důvodů tímto způsobem nelze zakoupit akorát sortiment klenot. 

Stačí během otevírací doby hypermarketu zavolat na telefonní číslo +420 704 688 444, nebo odeslat svou objednávku na e-mailovou adresu globusliberec@globus.cz a objednané zboží si v libereckém Globusu vyzvednout.  

Přejeme vám krásné Velikonoce a těšíme se na vaši návštěvu.

Váš Globus Liberec

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, Liberec, jídlo, nákupy, mazanec, velikonce, projekt, Velikonoce, Zdislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pekaři a cukráři v Globusu nejen výborně pečou, ale i pomáhají. Pojďte společně s námi přispět na dobrou věc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.