Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Velikonoce v Mekáči vykoledují Big Mac za půlku

PR článek

Svátky jara jsou neodmyslitelně spojené i s dobrým jídlem, a i proto se restaurace McDonald´s v Liberci rozhodly nabídnout všem zákazníkům mimořádnou nadílkovou akci pro období velikonočních svátků. Místo klasické nadílky v podobě obarveného vajíčka nebo čokoládového zajíčka si však zákazníci budou moci zakoupit nejoblíbenější burger Big Mac se slevou 50%. Big Mac běžně koupíte za 89,- Kč a nyní ho díky speciálnímu kupónu budete moci zakoupit za vykoledovaných 45,- Kč.

„Bylo nám líto, že Velikonoce se ani letos nemohou konat tak, jak jsme byli zvyklí. Když naši zákazníci nemohou vyrazit na koledu, chtěli jsme jim Velikonoce zpestřit a dopřát jim alespoň tuto netradiční nadílku,“ uvedl manažer libereckých McDonald´s restaurací Luděk Kučera. K získání této slevy je potřeba naskenovat u pokladny nebo na McDrive slevový kupón, který naleznete přímo pod tímto článkem nebo v mobilní aplikaci McDonald´s. Podmínkou ale je mít v této aplikaci povolenou geolokaci, protože celá akce platí opravdu a pouze v libereckých restauracích.

„Velikonoční akce bude trvat od 1. do 5. dubna 2021 včetně a rádi bychom tím i poděkovali našim věrným zákazníkům, že nás stále navštěvují nebo si od nás jídlo nechávají vozit,“ doplnil Kučera. Milujete-li tedy Big Mac, tak určitě využijte této originální velikonoční nabídky a zajděte si o velikonocích pro ten svůj. Veselé Velikonoce a pohodové svátky jara vám přeje tým libereckých restaurací McDonald´s.

Slevový kód

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky mekáč, McDonald's, Liberec, Big Mac, Velikonoce, restaurace, Macintosh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velikonoce v Mekáči vykoledují Big Mac za půlku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.