Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Užijte si Velikonoce na Facebooku Globus Česko – soutěžíme o 3000 Kč, 2000 Kč a 1000 Kč za vaše „nej“ komentáře

PR článek

Na letošní Velikonoce si pro vás Globus Liberec připravil nejen sváteční nabídku produktů z Poctivé výroby Globus nebo pestrý velikonoční katalog, ale máme pro vás i online soutěž o dárkové karty, a to hned pro tři výherce.

Stačí napsat na Facebooku Globus Česko Liberec, které dva produkty z velikonočního katalogu jsou nejlepší a proč. Nejoriginálnější tři odpovědi odměníme 3000 Kč, 2000 Kč a 1000 Kč na dárkové kartě, kterou uplatníte ve všech hypermarketech a na čerpacích stanicích Globus. Nezapomeňte nám napsat, soutěž poběží až do Velikonoční neděle. Přejeme vám hodně štěstí!  

Náš tip: Velikonoční menu z restaurace 

Velikonoce jsou u nás tradičně svátky, ke kterým neodmyslitelně patří bohatá tabule. Pro ty, kteří si o Velikonocích chtějí také odpočinout, připravili kuchaři z Restaurace Globus velikonoční menu. Letos si během svátků můžete pochutnat například na králíkovi, jehněčím se špenátem nebo velikonoční nádivce s uzeným masem.

Připravené pokrmy zakoupíte v Restauraci Globus a nově si jídlo můžete objednat i v aplikaci Můj Globus. Kuchaři vám vše připraví na vámi zvolený čas a vy si objednávku jen vyzvednete v restauraci. Stejně tak je možné pokrmy zakoupit uvnitř hypermarketu v regálech Snadného vaření. 

Velikonoční nezbytnosti: Mazance, jidáše, jehněčí, vejce a bylinky

Pekaři, cukráři, řezníci, ale i kuchaři z Globusu připravují vše na sváteční víkend v prvotřídní kvalitě, kterou poznáte podle označení Poctivá výroba Globus

Ruce pekařů ručně vykulují mazance a motají jidáše. Specialitou pekařů je Mazanec de luxe o váze 850 gramů, který obsahuje 15 % másla, tvaroh a je plný rozinek. Navíc letos se na „vítání jara“ budou podílet i cukrářky z Globusu, ty obohatí nabídku speciálním velikonočním dortem z pravé smetany a s příchutí vaječného likéru, který je pro Velikonoce typický. 

Jehněčí nebo maso na gril? Záleží, kdy jsou Velikonoce. Jehněčí maso zažívá svou mírnou renesanci a na pultech je k sehnání poměrně stabilně, ale největší zájem o něj je tradičně na Velikonoce. O Velikonocích objednává Globus u českých dodavatelů jehněčího více. Podle zkušeností z patnácti Řeznictví Globus je preference výběru mas závislá i na počasí. S prvními slunečními paprsky se začíná grilovat a tomu zákazníci uzpůsobují výběr masa i o Velikonocích. Všeho tak bude dostatek, tedy mimo Velký pátek a Velikonoční pondělí, kdy jsou obchody uzavřeny.

Vejce a bylinky jsou nepostradatelné. V nabídce hypermarketu Globus najdete vejce všech velikostí z různých tuzemských chovů, běžná hnědá, bílá, ale i již uvařená a nabarvená. Roste poptávka po vejcích z chovů s volným výběhem a z halových chovů za příznivou cenu, proto Globus dbá, aby tyto tuzemské chovy podpořil. O Velikonocích také roste oproti ročnímu průměru zájem o čerstvé bylinky, a to o 30 %. V Globusu vám nabízíme osmnáct druhů čerstvých bylin, na jaře nechybí ani medvědí česnek nebo řezaná kopřiva, která je nezbytnou ingrediencí do velikonoční nádivky.

Přejeme vám radostné Velikonoce a těšíme se na vás nejen na našem Facebooku Globus Česko.

Váš hypermarket Globus Liberec

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, Liberec, jídlo, nákupy, mazanec, velikonce, Velikonoce, Facebook, jehněčí maso, Česko, maso, vejce, Velký pátek, Velikonoční pondělí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Užijte si Velikonoce na Facebooku Globus Česko – soutěžíme o 3000 Kč, 2000 Kč a 1000 Kč za vaše „nej“ komentáře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.