Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Novinky z Globusu Liberec. V pondělí otevřeno od 12 hodin, Den matek s výhrami v hodnotě deseti tisíc

PR článek

V pondělí 26. dubna budou z technických důvodů hypermarket Globus a Café Globus otevřeny až od 12 hodin, nicméně o svou oblíbenou snídani z restaurace nepřijdete a například pohonné hmoty si rovněž natankujete. Restaurace s grilem, čerpací stanice a mycí linka Globus pro vás zůstávají otevřeny dle běžné otevírací doby (od 7.30 do 20.30 hodin).

Potěšte svou maminku na Den matek! V libereckém Globusu losují výherce dárkových karet na nákup

Stačí nakoupit v hypermarketu Globus Liberec od 22. 4. do 5. 5. 2021 minimálně za 500 Kč a vhodit správně vyplněný soutěžní kupon do soutěžního boxu. 6. května budou vylosováni tři výherci dárkových karet Globus v hodnotě 5000 Kč, 3000 Kč a 2000 Kč. Více informací o soutěži naleznete ZDE. Dárková karta platí ve všech hypermarketech Globus, prodejnách Globus Fresh a na čerpacích stanicích Globus v celé České republice. Hodnotu dárkové karty můžete utratit postupně a lze ji během její platnosti opětovně dobíjet. 

Zapojte se do potravinové sbírky rychle a bezpečně

Darujte jídlo a drogerii těm, kterým se nedostává. Zapojte se s Globusem do jarního kola Sbírky potravin. V sobotu 24. dubna, od 8 do 18 hodin, přijeďte nakoupit do Globusu – společně pomůžeme těm, kteří to nejvíce potřebují.

Nákup si můžete usnadnit s vytvořeným nákupním seznamem v aplikaci Můj Globus. Připravený nákupní seznam pro Sbírku lze snadno stáhnout do aplikace a vybrat z něj položky k nákupu, a ty se při nákupu se Scan&Go ze seznamu rovnou samy odškrtají. Speciálně pro tento dobročinný den také zlevníme vybrané zboží o 20 procent.

Zdraví zákazníků a personálu je pro nás prioritou. Pro všechny dobrovolníky účastnící se Sbírky potravin budou ze strany České Federace Potravinových Bank zajištěny ochranné pomůcky (roušky, rukavice, dezinfekce).

Čištění a dezinfekce často dotýkaných míst probíhá neustále po celou dobu provozu hypermarketů. Navíc rozměr ploch hypermarketů Globus je tak veliký, že dvou i více metrové rozestupy mezi zákazníky lze pohodlně dodržovat.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Váš Globus Liberec

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, Liberec, jídlo, nákupy, akce, Den matek, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novinky z Globusu Liberec. V pondělí otevřeno od 12 hodin, Den matek s výhrami v hodnotě deseti tisíc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.