Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oblíbený „příměšťák“ Hravé prázdniny letos čekají novinky

PR článek

Sportovní příměstský tábor Hravé prázdniny, který se každoročně koná v areálu Sport Parku Liberec a přilehlé Home Credit Areně, se uskuteční i letos. Na děti ve věku od 6 do 15 let čeká sedm týdenních turnusů plných sportu, zdravého pohybu a zábavy.

Organizátoři si pro děti připravili zajímavý program zaměřený na sport i zdravý životní styl, ve kterém nebudou chybět oblíbené části, jako je například návštěva šaten A týmu Bílých Tygrů Liberec, bruslení s bruslařskou školičkou Bruslička, návštěvu Nisa Parku Vratislavice a možnost vyzkoušet si nejrůznější sporty jako je gymnastika, atletika nebo třeba softball či hokejový trénink v Sense Areně. Po loňském úspěchu je připravený také cykloworkshop a bikeshow s Honzou Sladkým, mistrem Českého poháru v trialu, a Markétina dopravní výchova.

Úplnou novinkou na programu příměstského tábora Hravé prázdniny je pak možnost vyzkoušet si golf, a to ve spolupráci s Golf Klubem Ypsilon. Instruktoři děti provedou základy golfu metodou tzv. SNAG golfu, která zahrnuje výuku základních úderů, správného postoje a pohybových dovedností. Díky liberecké golfové Ypsilonce tak mohou děti vyzkoušet zdánlivě nedostupný sport, který je ale vhodný úplně pro každého a děti mají pro tzv. „správný golfový švih“ ty nejlepší předpoklady a v dětství se jej učí mnohem snáze než dospělí. Pro děti bude v areálu Sport Parku opět připravena zóna Decathlon s herními prvky, kde si budou moci zahrát ping pong, tenis na tyči, badminton nebo zastřílet z luku. 

Naopak velmi důležitou a stabilní součástí Hravých prázdnin je důraz na zdravý pohyb a životní styl. Fyzioterapeutky ze Sport Park Medical se postarají o správně provedené rozcvičky, o zdravé svačiny Globus Česko Liberec a o kvalitní obědy pak Coloseum Catering. 

První turnus Hravých prázdnin začíná 12. července 2021 a dále pokračují až do konce prázdnin. Jeden turnus pak stojí 3 290 Kč a zahrnuje vstupy na sportoviště, veškeré stravování, zápůjčky sportovního vybavení a další potřebné věci. Přihlášku na Hravé prázdniny 2021 najdete na webových stránkách Sport Parku Liberec.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky hravé prázdniny, sport park, tábor, Liberec, sport, golf, Home Credit Arena, Bílí Tygři Liberec, Decathlon, Studio Ypsilon, Lužická Nisa, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbený „příměšťák“ Hravé prázdniny letos čekají novinky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.