Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na Lesáku začne koupací sezóna. V sobotu ji zahájí hromadným skokem do vody

Počasí je teď letní, sobotní zahájení koupací sezóny na Lesním koupališti se tak jeví jako ideální. Provozovatelé na první koupací den přichystali hromadný skok do vody, hudební vystoupení i představení pro nejmenší.

Právě hromadný skok sezónu odstartuje, chystá se na 14. hodinu. „Zhruba o půl hodiny později vystoupí Vašek Truksa alias Cigarette Pillowbag a pro nejmenší návštěvníky má připravené své představení báječný Marek Sýkora, který začne kolem 15.30 hodin. Při zahájení zároveň poděkujeme všem dobrým lidem, kteří nám pomáhají,“ uvedl Jan Vondrák ze spolku Lesní koupaliště, který areál provozuje.

Areál koupaliště se postupně mění, nejprve přibylo nové posezení nebo převlékárny. Ještě letos by měla započít stavba nové plovárny. „Příští sezónu bychom pak už rádi zahájili v novém. Pořádně užít si ale návštěvníci můžou Lesák i tento rok. Určitě se mají na co těšit,“ dodal Vondrák.

Na koupališti se neplatí vstupné, lidé tak mohou provozovatele podpořit příspěvkem na transparentní účet: 2101808884 / 2010.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Luboš Vrabec

Štítky lesák, lesní koupaliště, koupaliště, mjolk, skoky do vody, Jan Vondrák, představení, Marek Sýkora, hudební vystoupení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Lesáku začne koupací sezóna. V sobotu ji zahájí hromadným skokem do vody  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.