Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sázející z jižních Čech vyhrál ve Sportce 60 milionů. Jaké byly jeho pocity?

PR článek

„Poprvé jsem si vsadil už před 42 lety. Od té doby jsem Sportce věrný a nevynechám jediné slosování. Nic jiného jsem si nikdy nevsadil,“ začal své vyprávění šedesátník z Jihočeského kraje, když se za námi zastavil v budově Sazky. Nebylo to přitom poprvé, co se na něj usmálo štěstí.

Jak nám prozradil, vyhrává celkem často, tentokrát se mu však odměnila Sportka za věrnost opravdu královsky. V nedělním slosování trefil desítky milionů, konkrétně 60 322 129 korun.

Jak ke štěstí na benzínce přišel

A jaký byl jeho klíč k úspěchu? V první řadě šlo o plný tiket včetně Šance - právě díky tomu si sáhl na Superjackpot. Výherce si pak vsadil na pumpě a výběrem čísel se nezabýval, spolehl se na náhodný tip.

„Slosování jsem pak sledoval v televizi a čísla si zapisoval. Mám tenhle svůj postup hodně rád, dělám to tak už od začátku,“ vysvětlil. „V prvním tahu jsem nic nezískal, když jsem ale procházel ten druhý a sledoval, jak se čím dál víc čísel shoduje, začalo mi bušit srdce.“

Vzápětí dodal, že svému štěstí nejdřív vůbec nevěřil. Čísla si raději prošel několikrát tam i nazpět, než si konečně připustil, že Superjackpot skutečně získal.

Přečtěte si také: „Hned jsem přemýšlel, co s výhrou udělám,“ říká muž, který ve Sportce trefil 2,7 milionu korun

„Chci být obezřetný.“

Jako první se o radostnou novinku podělil se svou partnerkou a následně zavolal dětem. Ve svěřování se ostatním je ale o něco rozvážnější a chce tomu dát více času. Opatrný je také v rozhodování, co s penězi udělá.

Díky výhře se mu prý hodně ulevilo, a proto ji nechce utratit za hlouposti. Je ovšem rád, že si bude moct koupit pár věcí pro sebe, nebude se muset tolik strachovat o budoucnost, a život tak pro něj bude jednodušší. „V první řadě chci ale finančně pomoct svým dětem. Zbytek ukáže čas,“ zamyslel se výherce.

Zahrajte si večer o 92 milionů

Ve svém pravidelném sázení hodlá Jihočech i nadále pokračovat. A kdo ví, třeba se mu podaří trefit jednu z nejvyšších výher i v dnešním slosování. Anebo se to poštěstí právě vám.

Proto si přes den nezapomeňte pořídit tiket Sportky. A když na něm budete mít správná čísla, čeká na vás výhra ve výši 92 milionů korun.

Klikněte si pro vstupenku do slosování na tento odkaz.


18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto iStock Photo

Štítky Sazka, výhra, Sportka, sázející, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ševčík

Uvítal bych také zprávu o tom, kolik sázejích prosázelo deseti, možná i statisíce a vyhráli pár šupů. Určitě by jich bylo více, než milionových výherců.

Pátek, 16. července 2021, 14:35Odpovědět

Sázející z jižních Čech vyhrál ve Sportce 60 milionů. Jaké byly jeho pocity?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.