Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Řidič zkolaboval za volantem na kruháči u Globusu. Život mu zachránila sestřička z liberecké nemocnice

Dramatická situace se odehrála v pátek na kruhovém objezdu známém jako Sněhulák nedaleko libereckého Globusu. Řidič tam zkolaboval za volantem a havaroval. Na místě ale byla sestřička liberecké nemocnice, která okamžitě zahájila resuscitaci. Ženě pak veřejně poděkoval mužův syn, mluvčí fotbalového Jablonce.

„Táta měl infarkt, je po operaci a cítí se poměrně dobře,“ uvedl mluvčí klubu Martin Bergman na twitteru.

Ten ocenil pomoc sestřičky liberecké nemocnice Elišce. „Úspěšně resuscitovala mého tátu při dnešní dopravní nehodě v Liberci,“ dodal.

Sestřička podle nebyla ve službě, ve správný čas se ale ocitla na správném místě. „Byla jen poblíž nehody a do příjezdu RZ to vzala na sebe. A zvládla to výborně,“ uzavřel.

Sama Eliška poté na sociálních sítích zveřejnila video, kde se k celé situaci vrátila. „Pán měl zřejmě náhlou srdeční zástavu, sešlápl plyn a narazil do auta před sebou,“ popsala.

Poděkovala dalším svědkům, kteří jí s resuscitací pomohli. „Vytáhli pána z auta ven, pomohli mi ho položit, díky moc,“ řekla. Ta ocenila i pána, který rychle zavolal sanitku. Resuscitovanému popřála hodně štěstí. „Musela jsem vám roztrhat oblečení a zlomit žebra. Myslím na vás, držte se,“ dodala. 

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Luboš Vrabec

Štítky nehoda, Globus, sněhulák, Liberec, sestřička, nemocnice, Krajská nemocnice Liberec, Martin Bergman, Jablonec, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Řidič zkolaboval za volantem na kruháči u Globusu. Život mu zachránila sestřička z liberecké nemocnice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.