Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Pohádka, prohlídka krytu nebo Chrastavská šlápota

Jak strávit druhý lednový víkend? Možnosti tu jsou, a to nejen pro lyžaře. Koná se výšlap, vydat se ale můžete i do libereckého podzemí nebo s dětmi na pohádku. Liberecká Drbna přináší přehled některých akcí.

V kostele Sv. Vojtěcha v Ostašově se v sobotu odpoledne koná Tříkrálový koncert Aliquis, kam zve Spolek přátel Ostašova. V podání souboru Aliquis zazní skladby z českých barokních kancionálů. Vstupné jedobrovolné - formou Tříkrálové sbírky prostřednictvím které spolek podporuje Hospic sv. Zdislavy. Akce začíná v 17 hodin.

V Knihkupectví Fryč pokračují tradiční nedělní pohádky. Tentokrát je od 16 hodin na programu pohádka Vodník ženichem.

Ještě v pátek večer proběhne poslední koncert v klubu Rock Pub na Husovce. Klub se poté stěhuje. Na rozloučenou zahrají kapely velmi spjaté s klubem, a to Černá Díra a M.O.R.

Na sobotní ráno se chystá tradiční zimní turistický pochod Chrastavská šlápota. Start a cíl je v restauraci U Komína. Start je mezi 7.30 až 9.30 a každý účastník obdrží diplom a malé občerstvení. Tratě jsou dlouhé 6,5 km, 8 km, 11 km, 15 km a 20 km.

Fanoušci biatlonu se mohou o víkendu vydat do jabloneckého areálu Břízky, kde se po oba dva dny koná Český pohár v biatlonu dorostu a dospělých.

V sobotu mezi 8:30 a 13:00 se ze vydat do libereckého podzemí. V rámci komentovaných prohlídek se otevře CO kryt v Lucemburské ulici. Časy prohlídek: 8:30, 10:00, 11:30 a 13:00 hod. Prodej vstupenek probíhá v Městském informačním centru Liberec.

Ohodnoť článek

Foto Město Liberec

Štítky víkend podle drbny, tip na víkend, liberec, kryt, šlápota, pohádka, Drbna.cz, Zdislava, Ostašov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Pohádka, prohlídka krytu nebo Chrastavská šlápota  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.