Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nastal čas na změnu. Tři tipy pro novou koupelnu

PR článek

Kohoutek teče, o nerovné dlaždice v koupelně si dvakrát denně skopnete palec a o netěsnící sprchové hadici ví už i váš soused pod vámi? Právě zřejmě nastal čas na novou koupelnu. Níže naleznete tři tipy, jak vše hladce zvládnout.

Pokud se po zralé úvaze rozhodnete, že je čas na změnu plánujete novou koupelnu, čeká vás dlouhá cesta, která ale nemusí být tak trnitá, jak by se mohlo zdát.

  1. INSPIRACE. Inspirace proudí z mnoha směrů: lifestylové časopisy, online portály, sociální sítě. Na vás je, abyste všechny podněty vstřebali, vytřídili a seskládali si je do vaší osobité mozaiky.
  2. SNÍM O KOUPELNĚ BÍLÉ. Preference barevnosti, stylu, tvarů a ujištění, že to exkluzivní umyvadlo, které jste viděla u sousedů, musíte taky mít. Základní představa, jak by i ta vaše budoucí mohla koupelna vypadat, je důležitá.
  3. NENÍ VŠECHEN CHROM, CO SE TŘPYTÍ. Možná se vám již stalo, že z luxusně vypadajících šatů, výhodně objednaných z nejmenovaného čínského obchodu, vznikla celoroční zásoba skvělých švédských hadříků na úklid. Ne vše na obrázku vypadá v reálu stejně. Lepší je si vše prohlédnout, vyzkoušet příjemnost materiálů a přesvědčit se, že opravdu existuje padesát odstínů šedi. Naživo vidět to, co vám bude několik let dělat společnost při ranních či večerních očistných rituálech. Přehlídku koupelen naleznete na jednom místě, a tím je koupelnové studio.

TIP!

MARO – KOUPELNOVÉ STUDIO LIBEREC

Doubská 1002 (bývalý Baumax)

Na ploše 650 m2 naleznete více než 45 kompletních koupelen seskládaných z obkladů mnoha barev, umyvadel a van různých tvarů, široké škály baterií a sprchových koutů nespočetně mnoha rozměrů. Vše si můžeme osahat a zjistit, že:

  • opravdu na těch nerezových baterií jdou ty otisky prstů vidět,
  • zrcadla nejsou bohužel zeštíhlující jako v nákupním centru, ba naopak některá jsou dokonce zvětšující a přibližující.

NYNÍ AKCE – 3D NÁVRH KOUPELNY ZDARMA!

Jen do konce dubna mají na koupelnovém studiu MARO akci na grafický 3D návrh koupelny. Vaše představy a sny o nové koupelně zpracují místní profíci do konkrétní podoby, díky mnohaletým zkušenostem vyřeší technické požadavky a pomohou s optimálním uspořádáním prostoru.

Více informací o 3D návrzích naleznete zde nebo na stránkách www.maro.cz.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky maro, koupelny, liberec, koupelnové studio, bývalý baumax, koupelna, BauMax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nastal čas na změnu. Tři tipy pro novou koupelnu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.