Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte dovolenou u českého moře a navíc s kulturou, sportem a zábavou

PR článek

Kdo bude chtít v létě zažít nevšední dovolenou u „českého moře“, má letos opravdu jedinečnou příležitost. U jezera Most od 11. do 14. srpna vyroste areál, který nabídne dny plné zážitků a zajímavého programu pro akci nazvanou The Most Fest.

V atraktivním přírodním prostředí pod mosteckým hradem Hněvínem vyroste unikátní areál The Most Fest. Návštěvníkům slibuje dokonalé zázemí pro vyžití, které rozhodně nenabízí jen vodní atrakce. Vyroste tu mimo jiné i snowpark se sjezdovkou, na které profesionální lyžaři a snowboardisté předvedou své umění v exhibicích včetně ukázek akrobatického lyžování a snowboardingu. Další exhibice se budou odehrávat v bojové aréně. V ní se představí přední čeští zápasníci včetně kategorie smíšených bojových umění MMA. Vysokou úroveň všech akcí zajistí spolupráce s předními sportovními svazy.

Lákadlem The Most Fest pro sportovní nadšence rozhodně budou dva závody pro veřejnost – Rainbow Run a 10. závod dračích lodí StarColor Cup. K dispozici bude i skvěle vybavená půjčovna sportovních potřeb. Ti odvážnější mohou vyzkoušet adrenalinový jetsurfing nebo ještě podmanivější flyboarding. Zvlášť postaráno bude o rodiny s dětmi. Pro ně zde bude připraven zábavní park a dětská zóna s možností dozoru profesionálního certifikovaného personálu.

To ale rozhodně není vše! The Most Fest nabídne i bohatý kulturní program. V areálu budou umístěny koncertní, divadelní a taneční scény. Na koncertech vystoupí přední české kapely (například MARPO & TROUBLEGANG, EDDIE STOILOW, RICHARD MÜLLER, LUCIE BÍLÁ A ARAKAIN, PSH & VLADIMÍR 518, JANEK LEDECKÝ a další), prestižní umělecké soubory přijedou se zajímavými divadelními hrami. V rytmech vyhlášených kapel a taneční i elektronické hudby, kterou namixují vyhlášení DJ, pak lze na The Most Fest zažít malou Ibizu pod Hněvínem.

Vstupenky na akci The Most Fest lze do konce měsíce zakoupit za zvýhodněnou cenu. The Most Fest nabízí i řadu nadstandardních služeb od pobytu ve stanovém městečku až po VIP vstupy. Organizátoři zdůrazňují, že v případě zákazu konání akce kvůli „covidu“ budou vybrané peníze vracet obratem. Zájemci se tak nemusí bát, že své peníze budou mít blokované nebo budou muset čekat na další ročník konání akce. Více informací naleznete na www.themostfest.cz.

Ohodnoť článek

Štítky The Most fest, festival, kultura, moře, Most, jezero, Hněvín, sport, zábava, Lucie Bílá, Richard Müller, Janek Ledecký, Vladimir 518, Arakain

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte dovolenou u českého moře a navíc s kulturou, sportem a zábavou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.