Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Začátek posledního dubnového týdne bude chladný a deštivý. Vyšší teploty přijdou až ve čtvrtek

Začátek týdne bude v Libereckém kraji poměrně chladný a deštivý, vyskytnou se i přízemní mrazíky. Vyšší teploty a vyjasnění oblohy můžeme očekávat až ve čtvrtek.

V noci z neděle na pondělí bude zataženo, na většině území déšť nebo přeháňky. Foukat bude mírný severní vítr, teploty klesnou k 8 až 5°C, na horách se budou držet mezi 5 až 2°C.

V pondělí bude převažovat zatažená obloha, odpoledne můžeme očekávat déšť. To se změní s příchodem večera, oblačnost i srážky by měly ubývat, slábnout bude i severní vítr. Teplota přes den se bude pohybovat mezi 8 až 11°C, na horách mezi 3 až 6 °C.

V úterý bude podle ČHMÚ zpočátku místy až polojasno a ojediněle mlhy, přes den oblačno až zataženo. Odpoledne se ojediněle vyskytnou přeháňky, oblačnost bude opět večer ubývat. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 4 až 0 °C, místy očekávejme přízemní mrazíky. Přes den se teplota vyšplhá maximálně ke 14°C. Vítr bude vát slabý proměnlivý, severní až severovýchodní 1 až 4 m/s.

Ve středu bude oblačno až zataženo. Během dne se přeháňky vyskytnou jen ojediněle, spolu s oblačností ustanou ve večerních hodinách. Noční teploty se budou pohybovat mezi 6 až 2°C, ojediněle se mohou vyskytnout přízemní mrazíky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 11 až 15 °C.

Čtvrtek přinese jasno až polojasno, během dne většinou oblačno. Nejnižší noční teploty klesnou k 5 až 1 °C, opět ojediněle přízemní mrazíky. Teploty už budou příznivější, přes den očekávejme 13 až 17 °C. Vítr bude slabý severní až severovýchodní, 1 až 4 m/s.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Liberecký kraj, předpověď, počasí, ČHMÚ, Český hydrometeorologický ústav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začátek posledního dubnového týdne bude chladný a deštivý. Vyšší teploty přijdou až ve čtvrtek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.