Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

McDonald´s věnoval nábytek bistru ve sportovním areálu ve Vesci

PR článek

Návštěvníci libereckého sportovního areálu ve Vesci se mohou těšit na zcela nový nábytek přilehlého bistra v budově u oválu. V oblíbeném bistru si sportovní nadšenci vychutnávají občerstvení v podobě nápojů a menších svačinek a nyní na ně čeká i útulnější prostředí v samotném interiéru bistra. Společnost Meki s. r. o., která provozuje liberecké a mladoboleslavské restaurace McDonald´s, nezištně věnovala bistru nábytek z jedné ze svých restaurací a díky tomu bude v bistru nejen nový nábytek, ale nově i dětský koutek.

Všechny restaurace McDonald´s prochází čas od času kompletní rekonstrukcí, kdy dochází k modernizaci vnitřního vybavení, nábytku, dekorací a zázemí kuchyně. Při takové rekonstrukci se vyřazuje velmi kvalitní a nezničené vybavení, které již v McDonald´s nenajde uplatnění. Obdobná rekonstrukce teď čekala i na restauraci v Mladé Boleslavi, kterou spolu s libereckými restauracemi provozuje společnosti Meki s.r.o. Původní vybavení restaurace může ale ještě skvěle posloužit i jinde.

V minulosti věnoval liberecký McDonald´s například Playland do mateřské školy v Ruprechticích, kde si ho děti nadšeně užívají dodnes. Podobný nápad dostali v McDonald´s i tentokrát. „Rozhodli jsme se oslovit liberecké Sdružení TULIPAN, které provozuje bistro ve Vesci, kam rád chodím s rodinou na procházky nebo za sportovním vyžitím. V samotném bistru byl z dob minulých pouze provizorní a neútulný nábytek a tak mě napadlo, že bychom TULIPANU  mohli nabídnout náš vyřazený, ale stále velmi pěkný a nezničený nábytek,“ uvedl Luděk Kučera, manažer libereckých a mladoboleslavských restaurací.

McDonald´s věnoval nábytek bistru ve sportovním areálu ve Vesci

Sdružení TULIPAN provozuje bistro a půjčovnu sportovního vybavení jako jednu ze svých aktivit v rámci zaměstnávání osob se zdravotním postižením. Tento provoz je součást  chráněných dílen, které zaměstnávají desítky zdravotně znevýhodněných občanů a i díky práci tohoto sdružení se během sportování ve Vesci můžete občerstvit v bistru, které je přímo v budově u oválu. „Zaměstnáváme desítky osob se zdravotním postižením a samozřejmě vítáme jakoukoli iniciativu ze stran firem nebo jednotlivců, která nám pomůže zlepšit pracovní prostředí pro naše zaměstnance nebo přímo podpoří provoz našeho sdružení materiálně. Darovaný nábytek od McDonald´s se nám krásně do bistra hodí a úplně pozvedl interiér a budu se těšit, že se hezké prostředí bistra postará i o jeho větší návštěvnost,“ řekla Šárka Feige, vedoucí chráněných dílen Sdružení TULIPAN.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky McDonald's, nábytek, Meki, liberec, vesec, areál, bistro, restaurace, Sdružení TULIPAN, z.s., Mladá Boleslav, Ruprechtice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

McDonald´s věnoval nábytek bistru ve sportovním areálu ve Vesci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.