Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Během víkendu teploty překonají dvacítku. Počasí v Libereckém kraji může pokazit přeháňka i bouřka

Během nadcházejícího víkendu nás v Libereckém kraji čeká relativně příjemné počasí. Teploty se budou nejčastěji držet kolem 20 stupňů Celsia. Dešťové přeháňky dorazí jen ojediněle a nejspíš až v neděli. Další výrazné oteplení očekávají meteorologové v příštím týdnu.

Během soboty bude oblačno až polojasno, postupně se ale vyjasní na skoro jasno. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat nejčastěji mezi 16 až 20 stupni Celsia. 

Neděle pak bude vypadat už trochu jinak. Postupně se opět vrátí oblačnost a s ní i občasné přeháňky. Ty se mohou především na horách změnit i v bouřku. Teploty překročí hranici 20 stupňů. V maximech se podaří naměřit 21 stupňů Celsia. 

Z dlouhodobé předpovědi je patrné, že do Libereckého kraje po víkendu dorazí pravé letní počasí. Průměrné denní teploty mají stoupat. V pátek pak můžeme naměřit až 26 stupňů Celsia. Noční teploty však zůstanou na podobných hodnotách jako do teď. Nejčastěji budeme měřit něco kolem tří stupňů nad nulou. Mrznout už nebude. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, víkend, Liberecký kraj, přeháňky, bouřka, teplo, předpověď, stupeň Celsia, Český hydrometeorologický ústav, Česko, Morava, Slezsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu teploty překonají dvacítku. Počasí v Libereckém kraji může pokazit přeháňka i bouřka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.