Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Skiareál Ještěd zahájí letní sezónu bohatým programem pro dospělé i děti

PR článek

Letní Ještěd Opening otevře v sobotu 4. června 2022 léto na Ještědu. Těšit se můžete na celodenní program a spoustu aktivit pro dospělé i děti. Nenechte si ujít kolo štěstí o hodnotné ceny, charitativní výstup na vrchol Ještědu, fotbal, žonglování, jízdu na longboardech, golfový trénink, interaktivní hry a virtuální realitu, běžecké závody po sjezdovce, liberecké hokejisty a fotbalistky nebo ochutnávku piva. Skiareál Ještěd nabídne i originální naučné stezky týkající se místní historie či jízdu na terénních tříkolkách. Jízdenky na lanovku navíc dopředu zakoupíte jen za 50 korun. Den plný zábavy, her a soutěží se koná pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty. Vstup je zdarma.

Jezdíte na Ještěd jen v zimě na lyže? Děláte chybu! Letní sezóna je mnohem delší, skiareál proto nabízí návštěvníkům široké spektrum letních atrakcí, aktivit a zábavy pro dospělé i děti. Letošní sezónu oficiálně odstartuje v sobotu 4. června v 10 hodin Letní Ještěd Opening s bohatým doprovodným programem pro celou rodinu. „V provozu budou terénní koloběžky a tříkolky, které jsou novinkou letošní sezóny. Zájemci budou moci poprvé vyzkoušet i originální naučné stezky formou interaktivní venkovní hry pod názvem Skryté příběhy. Ty jsou ideálním skloubením výletu, zábavy a poučení, pracují s historickými fakty a příběhy, takže si je užijí nejen děti, ale i dospělí. V provozu bude samozřejmě i sedačková lanovka Skalka s akční cenou jízdenky. Online přes náš věrnostní program www.gopass.travel ji návštěvníci zakoupí za pouhých 50 korun,“ uvedl ředitel Skiareálu Ještěd Jakub Hanuš s tím, že na openingu nebude chybět ani Kolo štěstí, kde si zájemci budou moci vytočit hodnotné ceny od Skiareálu, jako jsou například skipasy nebo prémiový Fresh Track.

Těšit se můžete i na Auto Koutek s testovacími jízdami aut, slalom na elektrické koloběžce či zkoušku opileckých brýlí, projekt Třídíme v přírodě nabídne recyklované sporty a vytříděný kvíz. Sportovně založení návštěvníci se budou moci zapojit do charitativního projektu Torfeld Everesting na pomoc pacientům s cystickou fibrózou. Úkolem bude co nejvíce krát zdolat vrchol Ještědu, a to na kole, pěšky nebo třeba výběhem. V ceně startovného bude medaile, fotodokumentace, občerstvení, a především dobrý pocit.

Ještěd otevře letní sezonu.

Závodníci mohou prověřit svou fyzickou kondici i v rámci Hannah výběhu sjezdovky o outdoorové ceny od Hannah. Nebudou chybět ani možnost vyzkoušet si golf, zahrát si o golfový kurz na Ypsilonce a těšit se můžete i na zástupce libereckých sportovních týmů. Soutěže pro děti všech kategorií, slalom s míčem, žonglování i střelbu na malé branky nabídne FC Slovan Liberec. Nebudou chybět ani samotné hráčky A týmu žen. Hokejisté z týmu Bílí tygři Liberec zase poskytnou zájemcům tréninkový počítač s virtuální realitou nebo třeba interaktivní desku pro manipulaci s hokejkou. K dispozici bude i Stiga hokej, ping pong a nebude chybět ani maskot týmu. Do skiareálu Ještěd zavítají i zástupci Blueberry 3D print. Nenechte si tak ujít ukázku armád pro Warhammer 40 000 a Age of Sigmar a zkuste si vytvořit svou vlastní figurku!

Opening nabídne i aktivity pro nejmenší děti, jako je například malování na obličej, a spoustu dobrot. Těšte se na legendární Horalky, tradiční jahodovu zmrzlinu nebo ochutnávku piva. K dispozici bude samozřejmě i Aprés-ski bar Nová Skalka s letní terasou. Akce se koná na centrálním parkovišti od 10 do 18 hodin a vstup je zdarma.

Více informací naleznete na www.skijested.cz a www.gopass.travel.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Ještěd, letní sezona, zahájení sezony, liberec, areál, hory za rohem, ještěd opening, léto, golf, zábava, Martin Půta, Liberecký kraj, FC Slovan Liberec, Stiga, Studio Ypsilon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skiareál Ještěd zahájí letní sezónu bohatým programem pro dospělé i děti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.