Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Velká cena Městské policie. Po dvouleté pauze se vrací soutěž služebních psů

Po dvouleté pauze zaviněné covidovými opatřeními se do Liberce znovu sjedou služební psi z celé republiky. Ti budou soutěžit v mnoha cvičeních simulujících situace, se kterými se psovodi se psi mohou setkat při zákroku proti pachateli. Velká cena Městské policie Liberec se koná v sobotu od devíti hodin ráno v Kynologickém klubu v Pavlovicích.

Jedná se o obranářskou soutěž pro příslušníky všech ozbrojených složek, ale i členy kynologických klubů, která má za úkol prověřit připravenost služebních psů do výkonu služby. Všechny cviky jsou připraveny tak, aby simulovaly situace, se kterými se psovod a jeho služební pes může setkat v praxi při zákroku proti pachateli. Je přihlášeno 28 psů se svými psovody ze všech ozbrojených složek v rámci celé České republiky.

Sedmnáctý ročník celostátní soutěže služebních psů proběhne v sobotu od 9 hodin v areálu kynologického klubu v Pavlovicích za obchodním centrem Kaufland, v ulici Na mlýnku 871.

Vstupné na akci je zdarma.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MP Liberec

Štítky velká cena městské policie, Liberec, městská policie, služební pes, Pavlovice, pes, Kaufland, Česko, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velká cena Městské policie. Po dvouleté pauze se vrací soutěž služebních psů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.