Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Liberecký Globus letos podpořil 150 tisíci korunami Krajskou nemocnici Liberec

PR článek

Již šestým rokem každý z patnácti hypermarketu Globus podpořil finančními dary veřejně prospěšné organizace, nemocnice či školy ve svém blízkém okolí prostřednictvím programu Globus Lepší svět. V letošním roce se program soustředil na podporu péče a zdraví ve společnosti a rozdělil celkem 2 250 000 korun po celé České republice.

Liberecký Globus letos podpořil Krajskou nemocnici Liberec, která 150tisícovou částku použije vybavení ambulance na gynekologicko-porodnickém oddělení.

„Děkujeme Globusu za podporu naší nemocnice,“ komentuje finanční dar z projektu Globus Lepší svět Richard Lukáš, generální ředitel a předseda představenstva Krajské nemocnice Liberec. „Naše nemocnice se stará o obyvatele obdobně velké spádové oblasti jako liberecký Globus, takže tento dar využijeme skutečně efektivně,“ dodal generální ředitel největší krajské nemocnice v Libereckém kraji. 

Globus podpořil libereckou nemocnici.

„Vnímáme, že organizace v okolí našich hypermarketů potřebují podpořit své dobré záměry, jež mají prospět zdraví obyvatelům v našem regionu. Jsme jeho součástí, a proto jsme připraveni vždy dobré záměry podpořit,“ řekla Aneta Turnovská, tisková mluvčí hypermarketů Globus. Program Globus Lepší svět založily hypermarkety Globus před šesti lety se záměrem pravidelné podpory projektů organizací, které pomáhají zlepšit život lidí nemocných, handicapovaných, seniorů a jinak znevýhodněných. Od letoška si dává program za cíl podporu péče a zdraví ve společnosti.

Všechny letos podpořené projekty po celé ČR lze najít na globus.cz.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Globus Liberec

Štítky Globus, nemocnice, ambulance, gynekologie, Krajská nemocnice Liberec, zdraví, Česko, projekt, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký Globus letos podpořil 150 tisíci korunami Krajskou nemocnici Liberec  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.