Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V centru Liberce své brány otevřelo nové zábavní centrum - Mercuria Laser Game

PR článek

Mercuria Laser Game je největší sítí laser game arén v České republice. Nyní si svou výjimečnou a unikátní arénu, kde si pohodlně zahraje až 22 hráčů, otevřela i v Revoluční ulici, tedy rovnou v centru Liberce. Přijďte arénu navštívit do 31. 8. 2022 s 30% slevou, pro vás a celou skupinu. Stačí do poznámek v online rezervaci napsat Drbna30.

Laser game je postřehová sportovní hra, která probíhá pod UV světlem za doprovodu zvukových a světelných efektů. Prostředí je vybaveno nejmodernější technologií a zajisté vás na několik minut vytrhne z reality. Překážky jsou ručně modelovány a malovány s ohledem na maximální bezpečnost.

„Opět mě překvapil design arény. Laser game je mým koníčkem a Mercurii navštěvuji pravidelně. Jak k sobě ladí světla, obrázky a koncept překážek je úchvatné,“ říká Lukáš, který se na novou arénu přijel podívat z Prahy. Zároveň dodává, že se těší na turnaje a ligy, které Mercurie pořádá.

Vybírat můžete z více než 25 herních a 12 hudebních módů. Usměvavý personál vždy hry důkladně vysvětlí a vedle klasických individuálních a týmových her si naplno užijete i složitější herní módy. Svůj zážitek v nové laser game aréně v Liberci si můžete jednoduše rezervovat online zde.

Co dalšího na pobočce najdete?

Pokud zrovna nebudete v aréně, budete se moci občerstvit v prostorném baru, kde se pohodlně usadí až 80 lidí. Nemusíte se ani bát, že by vám uteklo dění v arénách. Díky obrazovkám můžete sledovat, jak si hráči ve hře vedou a v případě pořádání firemní akce není problém využít projektor i na prezentaci nebo školení.

Mercuria Laser Game baví děti, dospívající i dospělé více než 8 let. Manažer komplexu Jakub dodává: „Pořádáme měsíčně stovky firemních akcí a dětských narozeninových oslav, kde zdobíme speciální narozeninový stůl. Pokud má oslavenec ten den narozeniny, tak u nás hraje laser game dokonce komplet zdarma. Pro děti budeme v Liberci pořádat také pravidelný kroužek nebo již toto léto otevíráme příměstský tábor.“

Dále v Mercurii najdete dvě laserové bludiště, virtuální realitu, klasické arkádové hry jako je basketbal, air hockey, flipper a další. Samozřejmě nesmí chybět klasický stolní fotbálek.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Mercuria Laser Game

Štítky co s dětmi Liberec, zábava Liberec, laser game Liberec, narozeninová oslava Liberec, firemní akce Liberec, Liberec, laser, Česko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V centru Liberce své brány otevřelo nové zábavní centrum - Mercuria Laser Game  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.