Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hasiči smutní, jejich kolega zemřel po tragické dopravní nehodě. Vznikla sbírka pro rodinu

Smutná zpráva přišla od hasičů z Libereckého kraje. Po dvoudenním boji v pátek na následky tragické nehody zemřel jejich kolega Jiří Martinovský. Hasiči nyní založili sbírku na podporu jeho rodiny.

„Nadpraporčík Jiří Martinovský byl skvělý parťák i v těch nejvypjatějších chvílích a při náročných zásazích,“ uvedli hasiči na sociálních sítích. Martinovský sedmnáct let sloužil na stanici v České Lípě. „Kamaráde, děkujeme ti za všechny chvíle, které jsme s tebou mohli prožít. Za čas, který si nám věnoval a zkušenosti, které si nám předával. Byl si správnej, rovnej chlap,“ dojemně se loučili například zákupští kolegové.

Martinovský byl vážně zraněn 9. srpna při dopravní nehodě auta a motocyklu v České Lípě. Přes maximální úsilí lékařů zranění po dvou dnech v nemocnici podlehl. Po sobě zanechal dceru a snoubenku. „Nedobrovolně navždy opustil nejen sbor, ale hlavně svoji rodinu a nejbližší, kterým projevujeme upřímnou soustrast,“ uvedli hasiči.

Ti nyní zorganizovali sbírku na podporu rodiny. Pro účel veřejné sbírky byl zřízen účet u Československé obchodní banky číslo: 311052211/0300, kam může každý přispět.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky hasiči, hasič, nehoda, Česká Lípa, sbírka, hzs lk, rodina, Liberecký kraj, Československá obchodní banka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči smutní, jejich kolega zemřel po tragické dopravní nehodě. Vznikla sbírka pro rodinu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.