Počasí dnes21 °C, zítra26 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Déšť a ochlazení. Počasí o víkendu letní nebude

Do Libereckého kraje dorazí ochlazení. O víkendu bude pršet, teploty se budou pohybovat jen kolem dvaceti stupňů Celsia. V dalších dnech se ale opět začne oteplovat.

Podle současné předpovědi bude o víkendu chladněji a také deštivo. Během soboty bude v Libereckém kraji zataženo nebo oblačno. Na většině území s deštěm nebo bouřkami. Teploty klesnou mezi 20 až 23 stupňů Celsia.  

Druhá polovina bude o něco příjemnější. V neděli bude obloha spíš polojasná, místy oblačná. Přeháňky se objeví jen ojediněle. Avšak nejvyšší denní teploty zůstanou mezi 21 až 25 stupni Celsia.  

Dlouhodobá předpověď Českého hydrometeorologického ústavu na následující týden slibuje mírné zlepšení. Od pondělí bychom se měli obejít bez deště. Teploty budou pomalu stoupat. Koncem týdne se opět dostanou k hranici 30 stupňů Celsia.  

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, předpověď, meteorologové, déšť, ochlazení, Liberecký kraj, stupeň Celsia, Český hydrometeorologický ústav, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Déšť a ochlazení. Počasí o víkendu letní nebude  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.