Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wolt hledá posily do rostoucího libereckého týmu, staňte se jedním z kurýrů!

PR článek

Hledáte práci, ve které vás nebude poutat žádný rozpis směn, slušně vám vydělá a ještě díky ní budete dělat radost lidem ve svém okolí? Řešení je snadné – přidejte se k modrému týmu hrdinů, staňte se partnerským kurýrem Woltu a rozvážejte po Liberci to nejlepší jídlo z místních podniků. Nebudete litovat!

Stát se hrdinou je totiž dneska už hračka – stačí si stáhnout aplikaci a rozvážet pro Wolt! S časem si přitom nemusíte dělat starosti, partnerští kurýři Woltu jsou sami sobě pány a pracovní doba je čistě v jejich režii.

S kým byste měli tu čest?

Wolt je známý jako technologická společnost, která svým zákazníkům už osmým rokem rozváží jídlo a potraviny z desetitisíců partnerských restaurací a obchodů ve 27 zemích světa. Finský start-up byl založen už v roce 2014, ale letos se připojil ke společnosti DoorDash, čímž se definitivně stal globálním hráčem na trhu. Wolt tak svým zákazníkům každý den usnadňuje objevovat a zkoušet nové restaurace a obchody v jejich okolí. Aby toho dosáhl, vyvíjí širokou škálu technologií, jako jsou aplikace pro lokální logistiku, software pro retail nebo řešení pro správu financí. Pod značkou Wolt Market také provozuje vlastní síť obchodů s potravinami a spotřebním zbožím.

Jenom v Česku už Wolt působí ve 21 městech, ve kterých dohromady žije přes tři miliony lidí. Skvělé zkušenosti s ním tedy mají i Liberečáci, kteří rozšířili řady zákazníků již loni. Vzhledem k tomu, že se společnost neustále rozrůstá, už ji ani 6 500 místních partnerských kurýrů nestačí. Proto Wolt nabírá čerstvé posily i do řad libereckého rozvážkového pelotonu!

Odměny za doručenou objednávku a mnohem víc

Kurýři mohou plnit své poslání v autě nebo na skútru, případně na kole. Ke spolupráci s Woltem je pak kromě oblíbeného dopravního prostředku potřeba jen chytrý telefon, který podporuje aplikaci Wolt Partner. Právě ta totiž dělá kurýrskou práci mnohem snazší – ukazuje, kdy a kde převzít objednávky, kam je zavést i kolik si na nich kurýři vydělají. Kurýři totiž kromě odměny za každou doručenou objednávku, kde výdělky dosahují přes 200 Kč za hodinu, mohou navíc v aplikaci získat spropitné přímo od zákazníků, které jim v plné výši zůstává.

Co je na tom všem ale nejlepší?

Partnerští kurýři jsou stoprocentními pány svého času. Nikdo jim nediktuje, kdy vyrazit do ulic. Wolt totiž nabízí jedinečnou možnost potěšit lidi dobrým jídlem a potravinami svobodnou a flexibilní cestou. Je tedy jen na vás, kdy budete chtít být online, kde budete rozvážet a jakým dopravním prostředkem. Můžete prostě vydělávat, kdy a jak se vám zlíbí! Ať už jste ranní ptáče, chcete se projet jen pár hodin přes obědy nebo sháníte večerní přivýdělek a dobrou příležitost k provětrání skútru, rozvoz s Woltem je pro vás to pravé.

Wolt v Liberci rozváží objednávku za objednávkou a u svých zákazníků slaví úspěchy, a tak hledá další spolupracovníky, kteří by je chtěli slavit s ním!  Neváhejte se proto přihlásit a stát se jeho partnerským kurýrem už teď!

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, rozvoz jídla, kurýři, kariéra, Liberec, jídlo, obchod, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ruprecht

Jasně. Možná by mohli na dopravních hřišti u MP předvést, jak moc jsou bezpeční na silnici s krabicí na zádech.

Čtvrtek, 25. srpna 2022, 15:29Odpovědět

Wolt hledá posily do rostoucího libereckého týmu, staňte se jedním z kurýrů!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.