Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sinners Esports se představí živě na Sport Live 2022 v Liberci

PR článek

17. ročník Sport Live se kvapem blíží. Oblíbená a významná sportovní událost se letos bude konat v sobotu 3. září 2022 v Home Credit Areně. Po celý den si návštěvníci budou moci vyzkoušet nejrůznější druhy sportů a třeba si nějaký z nich zamilovat. Vstup na veletrh je zdarma.

Letos poprvé se na sportovním veletrhu představí tým SINNERS Esports, který byl založen roku 2020. Esport, neboli elektronický sport, je organizované soutěžní hraní individuálních hráčů nebo týmů. Hráči soutěží na populárních platformách (PC, konzole, mobil) v různých turnajích a ligových soutěžích.  Soutěží se mohou účastnit jak amatéři, tak profesionální hráči, všichni však musí dodržovat jasně daná pravidla.

,,Jsme rádi, že můžeme dětem představit další moderní možnosti volnočasových aktivit. Děti i rodiče mají jedinečnou příležitost poznat samotné hráče a management SINNERS a dozvědět se více informací ze světa esportu a jeho profesních možnostech,” dodává Tereza Matulová, hlavní koordinátorka veletrhu Sport Live 2022.

Tým hráčů SINNERS se věnuje několika esportovým titulům, např. CS:GO, League of Legends nebo FIFA. Cílem esportových hráčů SINNERS je vytvořit profesionální tým, který bude rozvíjet esportové talenty po jejich herní i osobnostní stránce a pomáhat jim se svými výkony dostat na profesní vrchol. Sami si můžete vyzkoušet profesionální esport v Gaming Housu v Liberci, který tým SINNERS zpřístupnil dalším týmům a amatérským hráčům.

Esport poprvé na sportovním veletrhu

Na veletrhu Sport Live 2022 budou mít hráči SINNERS k dispozici pět počítačů, na kterých si návštěvníci budou moci zahrát Counter-Strike, dále televizi, na které se bude hrát FIFA a čtyři herní počítače, na kterých si zájemci budou moci vyzkoušet Trackmanii nebo Rocket League. S návštěvníky budou pořádány různé soutěže o drobné ceny. Rodičům i dětem bude k dispozici tým SINNERS, který rád vše vysvětlí a odpoví na každou otázku.

Doražte si zahrát svou oblíbenou hru pod dohledem opravdových mistrů!

Více na www.sportliveliberec.cz.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky sinners, sinners esports, sport live, Liberec, veletrh, Home Credit Arena, soutěž, FIFA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sinners Esports se představí živě na Sport Live 2022 v Liberci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.