Počasí dnes18 °C, zítra14 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

McDonald´s hlásí díky pomoci nejen zaměstnanců návrat do provozu

PR článek

Necelé dva dny trvalo zabezpečení a úklid restaurace McDonald´s v libereckém OC Forum, kde se v pátek pod náporem přívalové dešťové vody zhroutil její strop. Částečný provoz byl obnoven již v neděli, celý prostor se zákazníkům otevře ve středu.

Páteční přívalové deště napáchaly v libereckém kraji četné škody. Jednou z nich je i propad stropu restaurace McDonald´s v OC Forum. „Situaci jsme hned po nešťastné události začali ve spolupráci s licenčním partnerem a developerem prověřovat a analyzovat. Dle dostupných informací a stanovisek nevydrželo potrubí obchodního centra velký nápor vody, pod jehož vahou došlo k prasknutí dešťové kanalizace a zhroucení podhledu naší restaurace,“ říká Jitka Pajurková, ředitelka PR a komunikace McDonald´s.



Jen díky rychlé a duchapřítomné reakci vedoucího restaurace Tomáše Háši se incident obešel bez zranění. „Jsme především rádi za to, že se nikomu z přítomných nic nestalo. Můj velký dík patří celému týmu a především Tomášovi, který udržel nervy, nepropadl panice a díky jeho pokynům nedošlo k větším škodám než těm materiálním. A to je nejdůležitější,“ říká Radek Janalík, franšízant restaurace McDonald´s.

Rychlý návrat

Restaurace se po nezbytných bezpečnostních kontrolách vrátila do částečného chodu již v neděli. „Lví podíl na tom, že jsme mohli už v neděli alespoň částečně obnovit provoz mají zaměstnanci, kteří po prověření a zabezpečení prostoru dobrovolně přišli a pomohli s úklidem. Jsem hrdý, že tu máme takový tým,“ dodává Janalík. Plně do provozu se restaurace vrátí již tuto středu, kdy bude zákazníkům k dispozici její celý prostor. Do té doby nabízí plnou produktovou nabídku u vchodu z pasáže.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky McDonald's, liberec, oc forum, strop, bouřka, přívalový déšť, restaurace, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

McDonald´s hlásí díky pomoci nejen zaměstnanců návrat do provozu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.