Počasí dnes12 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

O víkendu se zatáhne a přidají se přeháňky. V neděli přijde oteplení

O víkendu se na severu Čech sice mírně oteplí, ale obloha bude spíš zatažena. Ničím výjimečným nebudou ani dešťové přeháňky nebo déšť. Relativně slušné počasí bychom si mohli užít i na začátku příštího týdne. Pak ale dorazí další ochlazení.

Během první poloviny pátku může být v Libereckém kraji oblačno nebo zataženo s přeháňkami nebo deštěm. „Ráno zataženo až oblačno a místy ještě slabý občasný déšť, přes den místy přechodně až polojasno. Později další přibývání oblačnosti,“ uvedl na webu meteorologů Pavel Jůza. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 13 do 16 stupňů. Na horách pak mezi 10 až 13 stupni.

V sobotu bude oblačno až zataženo s dešťovými přeháňkami. Nejvyšší denní teploty se opět dostanou k 16 stupňům. V neděli pak dorazí oteplení. Tam se maximální teploty zastaví mezi 17 až 21 stupni. Bude převážně oblačno, místy déšť nebo přeháňky.  

Tyto teploty v České republice vydrží do úterního odpoledne. Pak se opět začne ochlazovat a do čtvrtka teploty opět klesnou k průměrným 15 stupňům Celsia. V druhé polovině týdne je třeba očekávat dešťové přeháňky nebo déšť.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Liberecký kraj, předpověď, meteorologové, přeháňka, teploty, podzim, Česko, Český hydrometeorologický ústav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu se zatáhne a přidají se přeháňky. V neděli přijde oteplení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.