Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Získejte 500 korun. Vyhrajte jednu z 1200 dárkových karet OC Nisa Liberec

PR článek

Nakupte v OC Nisa 2. až 8. listopadu za dva tisíce korun a více a získejte dárkovou kartu v hodnotě 500 korun. V Obchodním centru Nisa Liberec rozdávají 1200 odměn v celkové hodnotě až 600 tisíc korun. Tak vyražte na nákupy a dárková karta bude vaše.

„Chceme naše zákazníky neustále bavit, inspirovat a překvapovat. Naše listopadová soutěž, kde stačí nakoupit za 2000 korun a odměnou bude 500 korun na další nákupy, je poděkování za jejich věrnost. Nákupy jsou radost a my chceme tuto pozitivní emoci přenášet dál,“ říká Kateřina Boháčová, marketingová manažerka centra a dodává s úsměvem: „Přijďte k nám, OC Nisa Liberec je místo, kde je pořád co objevovat.“

Každý, kdo v OC Nisa Liberec nakoupí za 2000 korun a více, může okamžitě získat dárkovou kartu v hodnotě 500 korun. Stačí, když předáte hosteskám maximálně 3 účtenky z obchodů v OC Nisa Liberec, kde jste nakoupili ve dnech 2. až 8. listopadu a vyhráváte naši dárkovou kartu na nákupy podle vaší fantazie. Hostesky vám budou k dispozici v těchto dnech mezi 10 až 19 hodin, stánek najdete v 1. patře centra, v blízkosti obchodů Pandora a Orsay.

Pozor, akce platí pro prvních 1200 zákazníků a nelze použít účtenky z hypermarketu Albert, směnárny Tourist Centrum a Tipsportu. Nelze také využít účtenky za nákup Dárkové karty OC Nisa Liberec.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky oc nisa, dárková karta, Liberec, Lužická Nisa, Albert Česká republika, Orsay, Tipsport, TOURIST CENTRUM

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Získejte 500 korun. Vyhrajte jednu z 1200 dárkových karet OC Nisa Liberec  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.