Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijďte se podívat do strašidelné zoo i letos

PR článek

Nezapomeňte si udělat čas a přijít 27. nebo 28. října v době od 18 do 20 do zoo (areál se uzavírá ve 21 hodin). Opět je pro zájemce připravena Strašidelná zoo! Tato již tradiční večerní akce s tajuplnou a strašidelnou atmosférou bude i letos stát za to.

Návštěvníky se v zoo pokusí strašit opět všemi způsoby: zvuky, tichem, světly i tmou, statickými instalacemi i živými strašidly, kterým dovolí na vás bafnout nebo sáhnout. Vloni se osvědčily dva strašidelné okruhy, zopakují se i letos. Ani v tomto roce neuvidíte večer ve výbězích zvířata, budou schována do vnitřních pavilonů, které zůstanou pro návštěvníky po dobu akce uzavřené.

Vstupenky na Strašidelnou zoo 2022 lze koupit i v předprodeji, a to již od 18. října v době otvíracích hodin na pokladně liberecké zoo, nebo elektronicky přes e-shop. POZOR: Přestože akce trvá do 21 hodin, pokladna zavírá již ve 20 hodin. Cena vstupného dle aktuálního ceníku - zde. Pokud jste držiteli permanentní vstupenky, můžete ji na tuto akci uplatnit, ale pozor v průběhu večerní akce 27. a 28. října v době od 18 do 20 hodin nelze na pokladně zoo koupit žádnou permanentku.

Novinka pro malé bázlivější návštěvníky - 27. i 28. října bude otevřený i Dětský koutek (od 15 do 20 hodin), v době od 15 do 17 za snížené vstupné (40 Kč za osobu). Navíc po oba dny s pohádkou v 17 hodin (Dřevěné divadlo Jana Hrubce). Kromě toho ve čtvrtek 27. října se můžete  v 18 hodin připojit u Severočeského muzea k lampionovému průvodu. Míša Jadrná (a hudební doprovod) vás dovede až do Dětského koutku.

Ohodnoť článek

Foto ZOO Liberec

Štítky liberec, zoo, strašidelná zoo, Severočeské muzeum v Liberci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte se podívat do strašidelné zoo i letos  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.