Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pořiďte jedinečné vánoční dárky z Levandulového údolí

PR článek

Do Vánoc zbývá několik týdnů a mnoho lidí už přemýšlí nad tím, čím pod stromečkem obdarovat své blízké. Při výběru dárků můžete prozkoumat e-shop Levandulového údolí, kde najdete nejen produkty z této svým obsahem biodynamických látek výjimečné byliny, ale i zážitky a procedury, které budou mít blahodárné účinky nejen pro tělo, ale i mysl.

Levandulové údolí najdeme v Chodouni na okraji Zdic. Za unikátním projektem stojí Helena Neumannová, která se svými kolegy vyrábí bio produkty z této tradiční byliny. K jejím účinkům se podle ní lidé čím dál víc vracejí. „Dneska se zaplať pánbůh k levanduli lékařské vrací velké množství českých rodin. Zjišťují, že je levandule nejen královnou bylin, ale v dnešní šílené době také čistým přírodním antidepresivem. Pro její bohatý obsah antivirotik a antioxidantů zvládne řadu nemocí z čisté přírody bezvedlejších účinků a závislostí,“ vysvětluje zakladatelka projektu.

Samotný nápad Levandulového údolí byl podle ní jednoduchý. „Jezdili jsme na Farmářské slavnosti s panem Stehlíkem, který je prezident Asociace soukromých zemědělců a protože on je zároveň starostou Chodouně, tak když viděl, jak neuvěřitelně umíme pracovat s dospělými, tak nám nabídl své pole v Chodouni. To nám prodal, hlavně abychom tam pokračovali s bylinami. A tak to začalo,“ říká.

Od té doby prošel celý areál velkými změnami. „Dneska už k nám můžete přijet i na masáže, nádherné snídaně, obědy nebo večeře. Chceme, aby se u nás každý pobavil, proto máme interaktivní hry pro dospělé i děti. Máme i aromaterapeutický domeček nebo skvělou kolegyni, která léčí tancem. Je to tedy široká škála věcí, které u nás najdete,“ říká Neumannová.

Jedinečné vánoční dárky z Levandulového údolí

Všechny tyto nabízené služby a produkty můžete pořídit online. S blížícími se Vánoci tak nemusíte přemýšlet nad tím, čím obdarovat své blízké.

Potěšit je můžete například dárkovým poukazem na zážitkovou snídani s ochutnávkou vynikajících pomazánek, bio zeleniny a vajec nebo sladkého přímo z Levandulového údolí. Kromě snídaně je součástí poukazu také procházka po vápencových mořích a zábava ve formě hry měsíce. Jako bonus se navíc obdarovaný stane adoptivním rodičem Levandule Chodouňské.

Skvělým tipem jsou také BIO Andělské kapky. Díky své unikátní receptuře umí mimo jiné pomoct například s nervovými i trávícími poruchami, sportovcům k vysokému výkonu a podpoře kognitivních funkcí a vhodné jsou také pro lidi se sníženou imunitou. Už po deseti dnech pravidelného užívání se budete cítit plni síly a energie, vaše mysl bude klidnější a na těle ucítíte harmonii a úlevu.

Vedle rozhodně nesáhnete ani s levandulovým BIO esenciálním olejem, který je určený k přímé aromaterapii. Tento za studena lisovaný olej poskytuje úlevu při depresích, nespavosti, úzkosti nebo fyzickém vyčerpání. Pomáhá snižovat horečky a vhodný je i pro děti. „Stačí jen krouživými pohyby vetřít pár kapek do kůže na vnitřních zápěstích rukou a na spánky a nechat působit,“ popisuje Neumannová.

Kompletní nabídku najdete na e-shopu Levanulové údolí, kde si kromě nabízených služeb a produktů můžete přečíst o celém projektu, najdete tady levandulové recepty, ale také zajímavé články na blogu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky levandulové údolí, levandule, dárek, Vánoce, bio, byliny, údolí, bylina, snídaně, projekt, Chodouň, vánoční dárky, Zdice, internetový obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pořiďte jedinečné vánoční dárky z Levandulového údolí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.