Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Po necelém roce znovu otevře Šaldovka, lobby Hotelu Liberec chce nalákat i místní

PR článek

Nově zrekonstruovaná restaurace a bar Šaldovka v Hotelu Liberec nabídne hostům nejen dobré jídlo, ale i široký výběr destilátů a koktejlů v příjemném prostředí. Kromě konferenčních sálů, možnosti oslav a cateringů se mohou návštěvníci těšit také třeba na svatomartinskou husu.

Hotel Liberec se nachází v samotném centru Liberce a patří k nejlépe hodnoceným hotelům ve městě. Kromě komfortně zařízených pokojů nebo sauny nabízí i nově zrekonstruovanou restauraci a bar Šaldovka v hotelovém lobby.

Hosté v moderních prostorách nahlédnou do historie hotelu

Rekonstrukce trvala necelý rok a probíhala na několik etap. Hlavním cílem bylo sloučit recepci s hotelovým barem a okolními prostory, které dosud nebyly využívané nebo vznikly až v rámci rekonstrukce. „Vznikla tak nová zákoutí, kde si mohou hosté v klidu posedět, dát si kávu či nerušeně pracovat,“ říká vedoucí gastronomického oddělení Adam Hajíček.

Od vzniku hotelu v roce 1984 lobby neprošlo větší rekonstrukcí, proto bylo nutné prostory zmodernizovat. „Chtěli jsme, aby prostor lákal k posezení. Snažili jsme se zachovat některé původní prvky,“ přibližuje Hajíček. V libereckém muzeu proto dohledali i fotky z dob výstavby hotelu, které nechali zvětšit a hosté si je tak mohou prohlédnout ve všech částech nově zrekonstruované recepce a baru.

Více než dvacet druhů rumů a široká nabídka pokrmů

Restaurace nabízí převážně českou kuchyni, ale nechybí ani několik druhů těstovin a velký výběr předkrmů. „Často a rádi připravujeme i zvěřinu, která je naší specialitou,“ láká Hajíček. V nejbližší době se mohou hosté těšit na svatomartinskou husu v tříchodovém menu. Podávat se bude 11. listopadu.

Šaldovka nabízí také široký výběr z destilátů a koktejlů. Nabídka potěší hlavně milovníky rumů, kteří si mohou vybrat z více než dvaceti druhů. Spojení baru, který nemá v Liberci konkurenci, s hotelovou recepcí s sebou nese jednu velkou výhodu – hosté si mohou dát točené pivo, víno, kávu a základní destiláty 24 hodin denně. 

Hotelové lobby není jen pro ubytované hosty, v Šaldovce cílí i na místní

Kromě posezení v nově zrekonstruované restauraci a baru s rumem či koktejlem nad výborným jídlem nabízí i tři různě velké salonky k pronájmu na firemní akce, narozeniny nebo školení. Catering pro narozeniny a firemní večírky hotel zařizuje i na přehradě, kde pořádá také kulturní akce. „Chtěli bychom otevřít dveře taky místním a zbourat mýtus, že hotelové lobby je jen pro ubytované hosty,“ doplňuje šéf restaurace. „U nás v Šaldovce chceme přivítat i Liberečáky, protože jsme přesvědčení, že velkým výběrem destilátů a jídla dokážeme uspokojit každého,“ uzavírá.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Liberec, hotel, Šaldovka, lobby, restaurace, destilace, jídlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po necelém roce znovu otevře Šaldovka, lobby Hotelu Liberec chce nalákat i místní  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.